Α. Κυπριανού: Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του ΑΚΕΛ σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής (video)

Δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του ΑΚΕΛ σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Αντρος Κυπριανού, μετά από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Εξήγησε ότι οι θέσεις του ΔΗΣΥ σε πολλά ζητήματα, απέχουν πολύ από τις θέσεις του ΑΚΕΛ, ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα συμμετοχής του κόμματος σε μιά κυβέρνηση ευρείας αποδοχής υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις και στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι προτεραιότητα του ΑΚΕΛ είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολλών.

Επισήμανε πως το ΑΚΕΛ θα στηρίξει προτάσεις οι οποίες θα είναι προς όφελος των πολιτών.

Ωστόσο υπογράμμισε πως εάν η κυβέρνηση θέλει να λειτουργήσει συναινετικά, θα πρέπει οι αρμόδιοι υπουργοί να λαμβάνουν υπόψη τις θέσεις όλων των κομμάτων.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο Ταμείο Ανάκαμψης, ο κύριος Κυπριανού σημείωσε ότι το ΑΚΕΛ συμμετείχε σε όλες τις συνεδρίες που είχαν προηγηθεί και εξέφρασε λύπη, επειδή όπως είπε, οι προτάσεις που υπέβαλε το κόμμα δεν έγιναν αποδεκτές.

Ερωτηθείς εάν στη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συζητήθηκε το ενδεχόμενο υπουργοποίησης του τέως προέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΑΚΕΛ Αδάμου Αδάμου, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι δεν έγινε καμμιά αναφορά σε ονόματα.

Παράλληλα ανέφερε ότι επισήμανε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως θα ενοχλούσε το ΑΚΕΛ, ενδεχόμενη προσέγγιση ατόμων από την ευρύτερη αριστερά.

Ερωτηθείς εάν νιώθει εξαπατήμενος με όσα διαδραματίστηκαν σε σχέση με την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής, ο κύριος Κυπριανού δήλωσε ότι δεν νιώθει εξαπατημένος και ότι αυτό το θέμα ανήκει στο παρελθόν.

Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιουνίου 2021 - 14:01

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Μονόωρη στάση εργασίας αυτή την ώρα στο ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.