Θα γιορτάσει τον τίτλο με τον κόσμο της (ανακοίνωση Ομόνοιας)

Τη Δευτέρα θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην Ομόνοια. Οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" πάντως, αναμένεται να γιορτάσουν την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια με τον κόσμο της ομάδας. Και αυτό γιατί παρά την αρνητική απάντηση που έδωσε αρχικά το Υπουργείο Υγείας, τελικά συμφώνησε να παρευρεθούν στον αγώνα με τον Απόλλωνα και οπαδοί της Ομόνοιας, σε ποσοστό 15% της χωρητικότητας του ΓΣΠ.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που λάβαμε από το Υπουργείο Υγείας, στον αγώνα με τον Απόλλωνα η προσέλευση φιλάθλων θα μπορεί να είναι ίση με το 15% της χωρητικότητας του σταδίου ΓΣΠ.

Ως εκ τούτου, είναι υποχρέωση στο γήπεδο να εισέλθουν οι κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 και Θεωρείων 2020-21, οι οποίοι έχουν το συγκεκριμένο παιχνίδι στο «πακέτο» του Εισιτηρίου Διαρκείας τους.

Σημειώνεται πως κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας 2020-21 δεν θεωρούνται όσοι ζήτησαν και έλαβαν αποζημίωση για το εισιτήριο διαρκείας τους.

Περισσότερες πληροφορίες: 22025429 (Δευτέρα (10/05), 09:00-14:00)
Παρακαλούμε όπως οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο στάδιο διατηρούν Safe Pass (εμβολιασμό, έχουν νοήσει τους τελευταίους έξι μήνες, αρνητικό PCR ή rapid test με ισχύ 72 ώρες).

Κατανοούμε ότι με την απόφαση της Κυβέρνησης, για 15% πληρότητας του γηπέδου, χιλιάδες ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΕΣ και ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ δεν θα μπορέσουν να εισέλθουν στις κερκίδες. Ωστόσο, η βραδιά της 10ης Μαΐου είναι η βραδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλος ο ΛΑΟΣ θα απολαύσει με τη ψυχή του το κάθε δευτερόλεπτο, είτε μέσα από το γήπεδο, είτε από οπουδήποτε αλλού.

Αυτό είναι και το δικό μας μήνυμα: Αυτή η βραδιά είναι η δική μας και θα κάνουμε το κάθε δευτερόλεπτο αξέχαστο!»

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Μαΐου 2021 - 20:28

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.