Μπεριγκό...λ και ΑΠΟΕΛ - Πάφος 0 -1

Με 2ο «διπλό» στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, η Πάφος πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 και την εδραίωσή της στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ, στο +4εις από τους "γαλαζοκίτρινους". Σκόρερ για την ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη ο "καυτός" Κέβιν Μπεριγκό, που βλέπει δίχτυα κατά ρυπάς, φθάνοντας στα εννέα γκολ. Με δέκα τελείωσε το ματς η Πάφος λόγω αποβολής του Κβίντα, στο 80'.

Προηγήθηκε με το "καλημέρα" με το έννατο φετινό γκολ του Κέβιν Μπεριγκό και ούσα πιο ουσιαστική η Πάφος, επέστρεψε στις νίκες και άνοιξε την διαφορά στους 4εις βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ, στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ. 14η ήττα για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, που απλά περιμένει να ολοκληρωθεί μια εφιαλτική χρονιά.

2' ΓΚΟΛ η Πάφος και 0-1! Ο Μπεριγκό! Ο Γάλλος πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Βαλακάρι, απέφυγε τον Βινίσιους και με πλασέ νίκησε τον Ουζόχο. Ένατο γκολ για τον Μπεριγκό που είναι σε φανταστική κατάσταση. Ο φορ της Πάφου νίκησε Βινίσιους και Ουζόχο με υποδειγματικό τελείωμα.

80' Αποβάλλεται ο Κβίντα! Δυνατό μαρκάρισμα στον Κλωναρίδη, από πίσω, δεν υπήρχε πιθανότητα να παίξει μπάλα. Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον αμυντικό της Πάφου. Με δέκα η ομάδα της Πάφου στο τελευταίο δεκάλεπτο.

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Ανουάρ, Κατσαντώνης (Μπεν Σαχάρ 56'), Ζαχίντ, Κλωναρίδης, Ενσούε, Ζαμπάλα (Γουίλερ 46'), Σιέλης (Νούχιου 83'), Ντογκαλά (Κούτσακος 69').

Στον πάγκο οι Σίλβα, Αποστολάκης, Σάντος, Ντίας, Νούχιου, Μπεν Σαχάρ, Γουΐλερ, Βρόντης, Κούτσακος.

ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Σάιθ, Κβίντα, Μπεριγκό (Τόρες 76'), Μέρφι (Βα 46'), Φουρ, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Βαλακάρι, Πάνιτς (Βαλεριάνος 46'), Πάντσεον.

Στον πάγκο οι Πέτρου, Κυριάκου, Βα, Τόρες, Βαλεριάνος, Καμπράλ, Λελιούκιν, Σπόντας, Ράκελς.

Διαιτητής:  Κουμή Δημήτρης
Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
VAR: Νικολάου Γιώργος
AVAR: Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Μαΐου 2021 - 19:11

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Λετυμπιώτης: Το Κυπριακό είναι ένα εξόχως ευρωπαϊκό πρόβλημα
15:58
Σαλβίνι: H Κύπρος έζησε παρόμοια δοκιμασία με τη γενοκτονία των Αρμενίων
15:53
Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
15:12
Στα επίπεδα λιμού η Γάζα τις επόμενες έξι εβδομάδες
15:08
Στρατιωτικά άλογα ενεπλάκησαν σε ατυχήματα με τραυματίες στο Λονδίνο
13:59
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
13:21
Νέο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας ΗΠΑ στην Ουκρανία
13:16
Ευρωεκλογές: Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες (Βίντεο)
13:00
Αννίτα: Ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη
12:55
Πυρκαγιά στο δάσος της Παρεκκλησιάς
12:32
Δεν θα παραστεί η Τουρκία στην εκδήλωση για τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
12:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.