Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα - Πυρά δέχονται Κίρζης και Κονναφής

Ακριβώς αντίθετα τα συναισθήματα όπως είναι λογικό, στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων η ομάδα, αδυνατώντας να φτάσει στην κατάκτηση του επίζηλου τίτλου. Πυρά κατά Νίκου Κίρζη και Πέτρου Κονναφή, δύσκολα επιβιώνει ο Γιάννης Πετράκης.

Το ξέσπασμα απογοήτευσης και θυμού των φίλων της λεμεσιανής ομάδας, που χθες βράδυ προσπάθησαν να εισέλθουν στα επίσημα του Τσιρείου για να ζητήσουν εξηγήσεις από τη διοίκηση, ήταν το επακόλουθο της απώλειας του τίτλου. Πολύ δύσκολη η επόμενη μέρας μιας ακόμη οδυνηρής απώλειας, αυτή που ξημέρωσε στον Απόλλωνα. Πυρά κατά Νίκου Κίρζη και Πέτρου Κονναφή, ζητεί την παραίτηση του προέδρου η ΘΥΡΑ 1. Αρκετοί είναι γενικότερα αυτοί που ζητούν την παραίτηση του προέδρου, ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν από τον κ. Κίρζη να αλλάξει φιλοσοφία και τρόπο δουλειάς και δη να προχωρήσει στην αλλαγή του Πέτρου Κονναφή και στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, εγνωσμένης αξίας. Αυτή την στιγμή πάντως έστω και αν είναι άγνωστες οι προθέσεις του κ. Νίκου Κίρζη, η αποχώρηση είναι απομακρυσμένο σενάριο και ούτε καν σαν σκέψη υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Και είναι και άδικο όντως αυτό που συμβαίνει για την διοίκηση του Νίκου Κίρζη, διότι ναι μεν δεν έχει καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, αλλά είχε άλλες σημαντικές επιτυχίες και είναι αυτός που επανέφερε την ομάδα στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου. Για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα, όλα θα εξαρτηθούν από την αντίδραση του Νίκη Κίρζη, μετά τη νέα απώλεια του τίτλου και πως αυτός αξιολογεί τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί. Πάντως, ο Γιάννης Πετράκης, δύσκολα θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Μαΐου 2021 - 13:25

Τελευταιες Ειδησεις

24 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
21:58
Γαλλία: Σύλληψη 16χρονου για προγραμματισμένη επίθεση στο όνομα του Ισλαμικού Χαλιφάτου
21:52
Υποβάλλονται αύριο οι υποψηφιότητες για τους Προέδρους των Επαρχιακών Οργανισμών και για τους Δημάρχους
21:39
Έξι συν μια προτάσεις νόμου για ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων και του ορίου αφυπηρέτησης
20:56
Συζήτησαν και για την Κύπρο Ερντογάν και Σταϊνμάιερ στην Άγκυρα
20:54
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ζελένσκι καλωσορίζει το αμερικανικό πακέτο βοήθειας ύψους 61 δισεκ. δολαρίων
20:31
Τον Απρίλιο η Ρωσία θα διπλασιάσει τα έσοδα της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο
18:42
Το Ισραήλ λέει πως «προχωράει» με την επίθεση στη Ράφα – Ο στρατός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες
18:13
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ρωσία αποτελεί υπαρξιακή απειλή για την Ευρώπη
17:31
Iσραήλ: Διακόσιες χιλιάδες πολίτες κατέφυγαν στα καταφύγια λόγω drone της Χεζμπολάχ
17:27
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 24/04/24
17:05
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
16:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.