Υπό διερεύνηση οι ισχυρισμοί του 44χρονου αδελφού του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους

Νεκρός στο δωμάτιο του για 4 ημέρες σε κατάσταση σήψης παρέμεινε ανδρας 59 ετών στην Λάρνακα. Ο άνδρας 59 ετών εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του την Κυριακή 2 Μαΐου το απόγευμα  μετά από έντονη δυσοσμία που αναδυόταν.  Στην οικία ο 59χρονος διέμενε μαζί με την 82 ετών μητέρα και τον 44 ετών αδελφό του. Η αστυνομία διερευνά τους ισχυρισμούς του αδελφού του 59χρονου. 



Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομιας σχετικά με τον νεκρό άνδρα 59 ετών ο οποίος παρέμεινε νεκρός για 4 ημέρες στο δωμάτιο της οικίας όπου διέμενε με την 82 ετών μητέρα και τον 44 ετών αδελφό του. 


Ο 59χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του την Κυριακή 2 Μαΐου το απόγευμα  μετά από έντονη δυσοσμία που αναδυόταν. 


Στην οικία μετέβησαν μέλη του Τμηματος Μικρόπαραβάσεων και Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομιας, όπου με την βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσιας εισήλθαν στο δωμάτιο και εντόπισαν τον άνδρα 59 ετών να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σε κατάσταση σήψης με τα μέλη της Αστυνομιας να προχωρούν σε εξετάσεις. 

Η 82 ετών Μητέρα του 59χρονου, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άνοια, με την αστυνομία να διερευνά τους ισχυρισμούς του 44 ετών αδελφού του νεκρού ο οποίος ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές πως θεώρησαν ότι ο αδελφος του πήγε σε κάποιο φίλο του για να διανυκτερεύσει. Μάλιστα καμία εντύπωση δεν τους προξένησε το γεγονός ότι η πόρτα του δωματίου του 59χρονου ήταν κλειδωμένη αφού όπως ανεφερε ο 44χρονος, ο αδελφος του συνήθιζε να περνά αρκετές ώρες κλειδωμένος στο δωμάτιο του. 

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλαμπους διενήργησε σήμερα νεκροτομή επι της σορού του 59χρονου με Απροσδιόριστη αιτία θανάτου λόγω προχωρημένης σήψης. 

Τελευταία Ενημέρωση: 04 Μαΐου 2021 - 15:27

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε 25χρονο οδηγό για τροχαίο το 2020
12:13
Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα επίθεσης με μαχαίρι σε τρένο του Λονδίνου
11:45
Δεν παραδέχεται ενοχή ο 44χρονος οδηγός για το τετραπλό τροχαίο
11:30
Τμήμα Μετεωρολόγιας 2ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
11:17
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προτεραιότητα της κυβέρνησης η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
10:43
Προβλήματα στην εξεύρεση εξαρτημάτων για τα αυτοκίνητα
10:37
Πρόταση νόμου ΑΚΕΛ για την καθυστέρηση των προϋπολογισμών
09:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.