Tοποθετήσεις αρχηγών κομμάτων την επομένη των εκλογών

ΔΗΣΥ

Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον, μόνος απέναντι σε δεκατέσσερα κόμματα, ο ΔΗΣΥ πέτυχε ένα σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.  

Υπογράμμισε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει η πρωταγωνιστική δύναμη στον τόπο, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες δεν επικρότησαν το τοξικό κλίμα. Ο πρόεδρο του Δησύ, τόνισε πως ο λαός έκρινε με βάση την ικανότητα της κυβέρνησης Αναστασιάδη και του Δημοκρατικού Συναγερμού, να φέρουν αποτελέσματα και να συμβάλουν στην προκοπή και στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο κύριος Νεοφύτου, είπε ακόμη, ότι ο ΔΗΣΥ τιμά την εντολή που έλαβε από την κοινωνία, αλλά συγχρόνως αναλαμβάνει και την ευθύνη να ανταποκριθεί με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις.   

"Θα πορευθούμε με σεμνότητα, θετικές προτάσεις και ειλικρινή διάθεση συναίνεσης απέναντι σε όλα τα πολιτικά κόμματα", διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

ΔΗΚΟ

Από σήμερα, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ θα εργαστεί σκληρά, προκειμένου να προωθήσει τις προτάσεις του κόμματος, δήλωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, τόνισε ότι το κόμμα θα εργαστεί για αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ως επίσης και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Υπογράμμισε την ίδια στιγμή, ότι το ΔΗΚΟ έχει μπροστά του πολλές προκλήσεις και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τις αντιμετωπίσει, προς όφελος, όπως ανέφερε, των πολιτών.

ΕΔΕΚ

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη και την ψήφο εμπιστοσύνης προς το κόμμα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.  

Διαβεβαίωσε ότι, με συναίνεση, μετριοπάθεια και αξιοπρέπεια, η ΕΔΕΚ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Ο κύριος Σιζόπουλος σημείωσε, ακόμη, ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αποκάλυψη των σκανδάλων και την κάθαρση.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι το κόμμα θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για τη διαφύλαξη της οντότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενάντια στην όποια διχοτομική λύση.

ΕΛΑΜ

Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά ζητήματα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, προσθέτοντας ότι οι νέοι βουλευτές καλούνται να δώσουν λύσεις.

Ανέφερε, παράλληλα, πως το ΕΛΑΜ θα ανταποκριθεί στα όσα οι πολίτες αναμένουν απ' αυτό.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

Ο πρόεδρος των Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου διαβεβαίωσε οτι θα τιμήσει την εμπιστοσύνη οσων ψήφισαν το κίνημα  με σκληρή δουλειά στη Βουλή .

Οι Οικολόγοι, ανέφερε ο κύριος Θεοπέμπτου, γνωρίζουν τα θέματα που θα προωθήσουν στη Βουλή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην πράσινη συμφωνία της Ευρωπαικής Ενωσης, το περιβαλλον και τα θέματα που αφορούν την οικονομία, την κοινωνία, τη νεολαία και τον πολιτισμό.

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Μαΐου 2021 - 12:52

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

06 Δεκεμβρίου
Ο δυνητικά επικίνδυνος αστεροειδής Νηρέας θα πλησιάσει τη Γη το επόμενο Σαββατοκύριακο
11:30
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε ο 33χρονος καθ' ομολογία δράστης για το διπλό φονικό στα Κάρδαμα
11:11
Eurogroup: Θα εξετάσει την εκταμίευση 767 εκατ. ευρώ για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
11:00
Πυρκαγιά σε τρία οχήματα στην κοινότητα Ξυλοφάγου εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες
10:52
Όλγα Καλακούτα: Αύξηση των εμβολιασμών καταγράφεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες
10:40
Πρόσω ολοταχώς για ένα ανθρωποκεντρικό ψηφιακό μετασχηματισμό
10:23
Κλ. Νικολαϊδης: Δεν ήταν εξαιρετικά ακραία τα καιρικά φαινόμενα χθες για να δικαιολούνται πλημμύρες (video)
10:10
Εντοπίστηκαν τα τρία πυροβόλα όπλα που είχαν κλαπεί από κατοικία στην Πάφο
09:54
Μαρία Κολιού: Είναι δύσκολο να επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Κύπρο (video)
09:37
Νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
09:13
Εθνικός-Απόλλωνας στην αυλαία της 12ης αγωνιστικής
09:08
Νίκες για ΑΟ Αραδίππου και Πανελλήνιο
09:05
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand