Ο λαός έχει επιλέξει την διαφθορά τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα, ισχυρίζεται η Α. Θεολόγου

Επιβράβευση των κομμάτων "που είναι μπλεγμένα στα σκάνδαλα της διαπλοκής και της διαφθοράς" από τον κόσμο, θεωρεί ότι δείχνουν τα αποτελέσματα των εκλογών η Γενική Συντονίστρια του κινήματος «Αλλαγή Γενιά» Άννα Θεολόγου, σημειώνοντας ότι η ίδια θέλει να πιστεύει ότι το κίνημα θα παραμείνει και θα διεκδικήσει όσα ζητά ως αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου.

«Ο λαός έχει μιλήσει. Φαίνεται ότι έχει επιλέξει την διαφθορά, τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα και αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα της σημερινής εκλογικής διαδικασίας», είπε η κ. Θεολόγου σε δηλώσεις της απόψε.

Εμείς, ανέφερε, «δώσαμε τον αγώνα μας, ένα αγώνα έντιμο, με ήθος και με μετριοπάθεια». Δείξαμε, πρόσθεσε, «στον κόσμο τις προτάσεις μας στα προβλήματα της κοινωνίας και στα όσα αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα».

Ειδική αναφορά έκανε η κ. Θεολόγου στην πολεμική που δέχθηκε το κίνημα και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες 40 μέρες, προσθέτοντας ότι «πολύς κόσμος δεν είχε λάβει γνώση αυτών των διαδικασιών, δεν είχε ενημέρωση».

Εντούτοις, σημείωσε η ίδια, «θέλω να πιστεύω ότι το Κίνημα Αλλαγής Γενιάς θα παραμείνει και θα διεκδικήσει όσα ζητά ως αλλαγή σε αυτόν τον πολιτικό στίβο, σε αυτό το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου».

Ευχήθηκε «σε όλους όσοι έχουν εκλεγεί καλή δουλειά στη νέα Βουλή, πάντα με γνώμονα την ενάσκηση του δικαίου και των δικαιωμάτων της κοινωνίας χωρίς οποιαδήποτε εξυπηρέτηση συμφερόντων».

Ας ελπίσουμε ότι η νέα Βουλή θα έχει αναβαθμισμένο ήθος και πολιτικό λόγο για την επόμενη πενταετία, είπε.

Σε ερώτηση αν δεν θεωρεί προσβολή το σχόλιο της ότι οι πολίτες επέλεξαν τη διαφθορά απάντησε ότι «μπορείτε να δείτε να νούμερα των κομμάτων που είναι στην πρωτιά». Από αυτό, πρόσθεσε, «φαίνεται ότι ο κόσμος δεν τιμώρησε τα κόμματα που είναι μπλεγμένα στα σκάνδαλα της διαπλοκής και της διαφθοράς, παρά την αγανάκτηση και την απόγνωση που είδαμε εντός της κοινωνίας». Φαίνεται, ανέφερε, «ότι έχουν δεχθεί επιβράβευση και θα το δείτε με την αύξηση των εδρών τους καθότι πολλά μικρά κόμματα δεν μπαίνουν στη δεύτερη κατανομή και κατ’ επέκταση αυτές τις έδρες θα τις λάβουν τα μεγάλα κόμματα».

Και αυτό, είπε, «είναι επιβράβευση είτε θέλουμε να το αναγνωρίσουμε είτε δεν θέλουμε να το αναγνωρίσουμε».

Σε ερώτηση για το θέμα της διακοπής συνεργασίας με τους Ενεργούς Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών, ανέφερε ότι έχει πει επανειλημμένα «ότι ήταν θέμα ταυτότητας και για αυτό το λόγο έσπασε η συνεργασία». Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε, «η κάθε ομάδα συνέχισε το δρόμο της, τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά, με μετριοπάθεια, με ήθος και με προτάσεις».

«Είναι σεβαστή η επιλογή του κόσμου, είναι σεβαστή η επιλογή του λαού. Αυτό αποφάσισε ο λαός και με αυτόν τον τρόπο πορευόμαστε», είπε καταληκτικά η κ. Θεολόγου.

Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μαΐου 2021 - 21:27

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

30 Νοεμβρίου
Ανησυχία ΑΣΔΥΚ για μισθολογικές αυξήσεις και υποχρεωτικό εμβολιασμό
17:58
Η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι εγγυήτρια στην Κύπρο, λέει το τουρκικό ΥΠΑΜ
17:16
Ο τομέας ανάπτυξης γης απέδειξε οτι προσαρμόζεται σε δύσκολα δεδομένα, είπε ο ΥΠΕΣ
17:14
Πυρκαγιά κοντά σε Άγιο Αμβρόσιο και Πάχνα Λεμεσού
17:11
Οξφόρδη για «Όμικρον»: Δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από βαριά νόσηση
16:27
Αζερμπαϊτζάν: 14 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου
16:12
Εκπυρσοκρότησε όπλο στρατιωτικού στο αεροδρόμιο Λάρνακας χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί
16:09
Σ. Λαβρόφ: Οι ΗΠΑ περικύκλωσαν τη Ρωσία με στρατιωτικές βάσεις και προκαλούν υστερία στα σύνορά της
15:58
Στο 1,1% του ΑΕΠ μειώθηκε το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης το δεκάμηνο του 2021
15:48
Οκταήμερη κράτηση στον 33χρονο για υποβοήθηση παράνομης εισόδου στο έδαφος της Δημοκρατίας
15:41
Κανένα ίχνος των δυο εξαφανισμένων γυναικών, καταζητείται 23χρονος
15:24
Η λύση του Κυπριακού δεν μπορεί να είναι άλλη από διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία τόνισε ο πρόεδρος της Κίνας
15:06
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand