Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με Ζόρνιγκερ ο Απόλλωνας - Τον θέλει η Βέρντερ λέει η Bild

Ο 53χρονος Γερμανός Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης του Απόλλωνα, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Δύσκολο το εγχείρημα, καθώς είναι καλό όνομα στη Γερμανία, ενώ σύμφωνα με τη Bild, τον έχει στην λίστα της η Βέρντερ Βρέμης.

Πολύ ψηλά η πήχης για προπονητή στον Απόλλωνα. Η διοίκηση Νίκου Κίρζη έχει καταλήξει στη γερμανική αγορά και ο εκλεκτός όπως όλα δείχνουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας είναι ο 53χρονος Γερμανός Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Εχει πάρει μεν το χρίσμα, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με τους «γαλάζιους», είναι δύσκολη περίπτωση και το κατά πόσον θα δώσουν ή όχι τα χέρια εν τέλει οι δύο πλευρές θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις διαπραγματεύσεις. Το 2012, ο Ζόρνιγκερ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λειψίας, η οποία βρισκόταν τότε στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία της Γερμανίας, και τις δύο επόμενες σεζόν την οδήγησε σε ισάριθμους διαδοχικούς προβιβασμούς φέρνοντάς την μέχρι και τη δεύτερη κατηγορία. Το 2015 επέστρεψε στη Στουτγκάρδη, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής, έχοντας την ευκαιρία να κοουτσάρει στην Μπουντεσλίγκα, ενώ από το 2016 έως και τον Φεβρουάριο του 2019 ήταν προπονητής στην Μπρόντμπι, με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Δανίας το 2018. Ο Απόλλωνας τον θέλει πολύ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση. Ενδεικτικό το δημοσιεύμα της Bild, που κάνει λόγο ότι ο 53άχρονος προπονητής είναι εκ των βασικών υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βέρντερ Βρέμης.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2021 - 10:52

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.