ΑΠΟΕΛ: Μιλά την Δευτέρα στις 11:00 ο Πρόδρομος Πετρίδης

Tο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε επίσημα για την άκρως ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία θα τοποθετηθεί εφ'ολης της ύλης, ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης. Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου “Parimatch Αρχάγγελος”, την Δευτέρα 31/05 στις 11:00.

Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του επί όλων των "καυτών" θεμάτων, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Την Δευτέρα31 Μαϊου, μία μέρα πριν την εκλογική γενική συνέλευση, θα λάβει χώρα στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου “Parimatch Αρχάγγελος”, στις 11:00 το πρωϊ, η πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων, που παραμένει όπως όλα δείχνουν στον προεδρικό θώκο. ''Εχουν γίνει αρκετές συναντήσεις το τελευταίο 4άμηνο, ο πρόεδρος θα δώσει απαντήσεις σε 3εις ενότητες, το οικονομικό, την ανταπόδοση της ομάδας προς τον κόσμο, μέσω των διαρκείας και το νέο αγωνιστικό πλάνο'', οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις του εκπρ.τύπου Νεκτάριου Πετεβίνου.

Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου των γαλαζοκιτρίνων:

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας προσκαλώ σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διασκέψεων του προπονητικού κέντρου "Parimatch Αρχάγγελος", την Δευτέρα 31/05 στις 11:00.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη θα μιλήσει ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης για διάφορα θέματα που αφορούν στην ομάδα μας.

Λόγω των μέτρων έναντι της πανδημίας και των σχετικών κυβερνητικών διαταγμάτων, παρακαλώ όπως μου αποστείλετε τα ονόματα όσων θα παρευρεθούν για να διευθετηθεί η είσοδος τους, στο προπονητικό κέντρο. Παρακαλώ όσοι θα παρευρεθούν να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που ορίζονται από τα κυβερνητικά διατάγματα. 

Ενημέρωση για τις παρουσίες παρακαλώ μέχρι και την Παρασκευή. 

Ευχαριστώ

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μαΐου 2021 - 13:29

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Πήτερ Στάνο: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Δέκα κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για καθεστώς Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
17:42
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
ΓΓ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.