Χούμποτσαν: "Ο χαρακτήρας με ΑΕΛ, το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η συνταγή τίτλου"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας, από τον Σλοβάκο διεθνή αμυντικό της ομάδας, Τόμας Χούμποτσαν. Αναφέρθηκε στο επικείμενο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ, στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στην μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ, καθώς και για τα "κλειδιά" για να υλοποιήσει η Ομόνοια τον στόχο κατάκτησης του επίζηλου τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβάκου διεθνούς αμυντικού:

Εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Πώς το περιμένεις; «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως είναι ένα από τα δύο βήματα προς τον στόχο μας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά προετοιμαζόμαστε για αυτό και ελπίζω ότι θα τα πάμε καλά τόσο όσον αφορά το αποτέλεσμα, όσο και στον τρόπο που θα αγωνιστούμε».

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει πίεση ούτε και κάτι να χάσει από το παιχνίδι θα παίξει κάποιο ρόλο; «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς άγχος ή πίεση, εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να αποδώσουμε όπως εμείς θέλουμε».

Η ομάδα είχε χαρακτήρα και έδειξε πολύ καλή νοοτροπία απέναντι στην ΑΕΛ. Πώς το σχολιάζεις αυτό; «Από την αρχή της σεζόν υπάρχει συγκέντρωση, πολύ καλοί χαρακτήρες και όλοι δείχνουν τον χαρακτήρα τους στα παιχνίδια. Δείχνουν ότι η ομάδα μας αποτελείται από τους σωστούς χαρακτήρες και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Από την εμπειρία που έχεις, ποια είναι τα κλειδιά, στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος, για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας; «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΚ και αυτό είναι το σημαντικό. Να έχουμε καθαρό μυαλό, να μην επηρεαζόμαστε από την πίεση και να συνεχίσουμε με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε για να έχουμε καλές εμφανίσεις».

Οι φίλαθλοί μας ανυπομονούν για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ποιο είναι το μήνυμα σου προς αυτούς; «Να μείνουν δίπλα μας, ξέρω ότι είναι δύσκολο να παρακολουθούν από τις τηλεοράσεις, αλλά μείνετε μαζί μας. Νιώθουμε τη δύναμη σας, τη στήριξή σας και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Μαΐου 2021 - 17:40

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Κατηγορίες εναντίον των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την εισαγωγή σκύλων
17:40
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.