Ομόνοια: Οι υπογραφές και οι δηλώσεις του αρχηγού Γκόμεθ, μετά την ανανέωση(βίντεο)

Πανευτυχής ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ομόνοιας Τζιόρντι Γκόμεθ, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα του OFC TV μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι", για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ καλό το ότι υπέγραψα για ένα χρόνο. Από όταν ήρθα εδώ ήμουν πάντα χαρούμενος και πιστεύω πήρα τη σωστή απόφαση να παραμείνω άλλον ένα χρόνο στο σύλλογο».

Οι λόγοι που αποδέχθηκε την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Προφανώς είχαμε μία πολύ καλή σεζόν, έχουμε καλή ομάδα και αυτός είναι ένας λόγος. Επίσης αυτή τη χρονιά θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο έτσι δεν θα εγκατέλειπα την ομάδα χωρίς να ζήσω ξανά την εμπειρία με τον κόσμο πίσω στις εξέδρες. Θέλω να ζήσαω ξανά αυτή την εμπειρία. Φυσικά η οικογένεια μου είναι χαρούμενη στη Κύπρο και θεωρώ είναι σωστή απόφαση για εμάς».

Τώρα οι ευθύνες είναι μεγαλύτερες: «Όπως είπα ήμουν πάντα καλά εδώ στο σύλλογο. Έχουμε καλή ομάδα και καλό κόσμο, Οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι που δουλεύουν εδώ είναι πολύ καλοί. Θεωρώ δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να είμαι αυτή τη στιγμή.

Για τις προκλήσεις της νέας σεζόν: «Φυσικά. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, προκριθήκαμε και στην Ευρώπη και έχουμε τώρα νέες προκλήσεις μπροστά μας. Τώρα οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο: «Είμαι χαρούμενος που είναι χαρούμενοι επειδή μένω. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έχουμε ξανά μία καλή σεζόν ώστε να είναι χαρούμενοι και να απολαμβάνουν να βλέπουν την ομάδα».

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μαΐου 2021 - 14:27

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.