Συνάντηση Προέδρου ΔΗΣΥ με Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής

Συνάντηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του κόμματος, Χάρη Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε "πως τα όσα διεκδικεί ο τομέας των κέντρων αναψυχής είναι αιτήματα που μπορούν να αξιολογηθούν θετικά στη βάση της βελτιωμένης επιδημιολογικής κατάστασης".

«Ο τομέας των κέντρων αναψυχής, της εστίασης γενικότερα, είναι από τους πιο σημαντικούς στην κυπριακή οικονομία και αναγνωρίζουμε απόλυτα ότι είναι ένας από τους τομείς που πλήγηκε περισσότερο από την πανδημία, την κρίση που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο", ανέφερε.

Πρόσθεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, πως "θα μεταφέρουμε, θα συζητήσουμε τα ζητήματα αυτού του τομέα με την κυβέρνηση, με τη βάσιμη προσδοκία ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις που χωρίς να διακυβεύουν την καλή επιδημιολογική πορεία, να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την οικονομική δραστηριότητα ειδικά για αυτόν το μεγάλο και σημαντικό τομέα».

Ο ΓΓ του Συνδέσμου, Φάνος Λεβέντης, ο οποίος συνοδευόταν στη συνάντηση από μέλη του, είπε πως "παραθέσαμε το αίτημά μας, τεκμηριώσαμε τις θέσεις μας γύρω από το συγκεκριμένο αίτημα το οποίο έχει να κάνει με την επέκταση της ισχύος των διαγνωστικών τεστ που απαιτούνται για να προσέρχεται κάποιος στα κέντρα αναψυχής".

"Πιστεύω ότι οι θέσεις μας έχουν ακουστεί με κατανόηση και αυτό που προσδοκούμε είναι ότι θα μεταφερθούν στο ψηλότερο επίπεδο εκεί που απαιτείται, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να έχουμε μια ρύθμιση στο πρόβλημα αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα", σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2021 - 15:33

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.