Πού να εξεταστείτε σήμερα Τετάρτη

23 σημεία δειγματοληψίας στη Λεμεσό,12 στη Λάρνακα, 6 στην Αμμόχωστο και 5 στην Πάφο


Σε 23 αυξήθηκαν σήμερα τα σημεία δειγματοληψίας της Λεμεσού

Με 23 δειγματοληπτικά σημεία σήμερα, Τετάρτη, η πόλη και επαρχία Λεμεσού, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν ελέγχου με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).

Με διευρυμένο ωράριο, από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 7.30 μ.μ, θα λειτουργήσουν τα δειγματοληπτικά σημεία στην πλατεία «Γρηγόρη Αυξεντίου» (Διοικητήριο), στην εκκλησία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Κάψαλο, στο χώρο στάθμευσης αρτοποιείου «Sigma» στον Κάψαλο και στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι.

Από τις 7.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. θα λειτουργεί δειγματοληπτικό σημείο στη βιομηχανική περιοχή Ύψωνα (καλυμμένος χώρος στάθμευσης παρά τον κυκλικό κόμβο) ενώ από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ., δειγματοληψίες θα γίνονται στο χώρο στάθμευσης του πανεπιστημίου Frederick (παρά την εκκλησία Αγ.Γεωργίου Χαβούζας) και στο Τσίρειο Στάδιο (δυτική πλευρά – κύρια είσοδος). 

Δειγματοληψίες θα γίνονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο Τριμίκλινης και στο Κοινοτικό Ιατρείο Επισκοπής από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ.

Τα περισσότερα δειγματοληπτικά σημεία της Λεμεσού θα λειτουργήσουν από τις 8.30 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ.,  και συγκεκριμένα, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη Ελεήμονος, στο κλειστό στάδιο «Απόλλων» στον Άγιο Αντώνιο, στο κτίριο ΤΕΠΑΚ «Ανδρέας Θεμιστοκλέους», στο Πολιτιστικό Κέντρο Μέσα Γειτονιάς, στην εκκλησία Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Κ.Πολεμίδια, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάνω Πολεμιδιών, στην πλατεία «Ειρήνης» μπροστά από Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου, στο Κέντρο Παραγωγικότητας στη Λινόπετρα, στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis, στο δημοτικό χώρο στάθμευσης του Δήμου Γερμασόγειας (πρώην ταβέρνα «Σκάρος»), στο κοινοτικό στάδιο Ερήμης και στην εκκλησία Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας στην Αγία Φύλα.

Δειγματοληπτικά σημεία θα λειτουργήσουν μεταξύ 9.00 π.μ. με 6.00 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο «Γλαύκος Κληρίδης στον Αγρό και από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ, στο εμπορικό κέντρο πρώην «Ορφανίδης» στα Κ.Πολεμίδια.

Δώδεκα σημεία για rapid tests την Τετάρτη στη Λάρνακα, έξι στην Αμμόχωστο

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη το δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου για κορωνοϊό με rapid tests αντιγόνου των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού.

Στη πόλη και επαρχία Λάρνακας θα λειτουργήσουν δώδεκα σημεία δειγματοληψίας και έξι στην επαρχία Αμμοχώστου.

Στην Λάρνακα σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι τις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αγίου Γεωργίου Κοντού», στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας και στο Γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» περιοχή Αγιοι Ανάργυροι.

Σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν επίσης από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 στην εκκλησία Αγίου Νικολάου στη Δροσιά, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Συνοικισμού Μακαρίου (Οδός Αγίου Βασιλείου 5, στη περιοχή Καμάρες), στα Κατηχητικά Σχολεία Αραδίππου (Λεωφόρος 1ης Απριλίου 11),  στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ορμήδειας, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Σκαρίνου, στην Αθλητική Ενωση Μαρωνίου, στο Κοινοτικό Ιατρείο Κόρνου και στο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου (στεγασμένος χώρος στάθμευσης).

Στην επαρχία Αμμοχώστου σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργούν από τις 07.30 μέχρι στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου, στο χώρο στάθμευσης του φούρνου «Ζορμπάς» (παρά τον κυκλικό κόμβο Κάππαρη) στο Παραλίμνι και στην εκκλησία Αγίας Νάπας στην Αγία Νάπα.

Ακόμα από τις 08.30 μέχρι τις 18.00 θα λειτουργούν σημεία δειγματοληψίας στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, στα Εθνικόφρονα Σωματεία Λιοπετρίου και στη Λέσχη Ηλικιωμένων Αυγόρου.

Πέντε μονάδες για rapid test την Τετάρτη στην Πάφο

Πέντε μονάδες δειγματοληψίας για τα προγράμματα ελέγχου με rapid test θα λειτουργήσουν σήμερα στην Πάφο εκ των οποίων κάποιες εξ αυτών θα εργάζονται με δύο συνεργεία . 

Για την Τετάρτη, 12 Μαΐου, οι μονάδες δειγματοληψίας θα βρίσκονται στις ακόλουθες τοποθεσίες όπως στην Πλατεία Δημαρχείου, Πάφος 7.30 π.μ.-7.30 μ.μ., στην Πρώην Οικία Επάρχου, Πάφος (Οδός Γρίβα Διγενή) 7.30 π.μ.-7.30 μ.μ. και στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης», Πάφος (Δυτική Κερκίδα, Πύλη Α1, πρώην Παφιακό Στάδιο) 7.30 π.μ.-7.30 μ.μ.

Επίσης στην Πλατεία «Βρύση των Πεγειώτισσων», Πέγεια 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ. και στο Κοινοτικό Ιατρείο Τίμης 8.30 π.μ.-5.30 μ.μ.

Διευκρινίζεται ότι οι πολίτες οφείλουν απαραίτητα να προσκομίζουν αποδεικτικό ταυτότητας (π.χ. Ταυτότητα, Άδεια Οδήγησης, Διαβατήριο, κτλ), για σκοπούς ταυτοποίησης.

Εξάλλου στην Πάφο  χτες έγιναν 5,820 τεστ, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν 5 θετικά, ποσοστό θετικότητας 0,09%.

Στο μεταξύ στο  ΓΝ Πάφου βρίσκονται 16 ασθενείς,  εκ των οποίων οι 14 στον Θάλαμο COVID και 2 στη Μονάδα Αυξημένες Φροντίδας .

Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μαΐου 2021 - 08:21

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

21 Ιουνίου
Νικητής στο Ράλι Φθιώτιδος ο Τσουλόφτας
23:21
Μπορρέλ: το ερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν να προχωρήσει βαθύτερα στο θέμα των σχέσεων Τουρκίας
18:54
Ελλάδα- Κορονοϊός: 209 κρούσματα και 17 θάνατοι
18:15
ΥΠΕΞ: Να ληφθούν υπόψη από την ΕΕ οι προθέσεις της Τουρκίας
18:02
Μάας: Ανθρώπινα δικαιώματα και κράτος δικαίου προϋποθέσεις για την εμβάθυνση της σχέσης ΕΕ-Τουρκίας
17:58
Μελέτη επιβεβαιώνει ότι το φάρμακο αντισωμάτων των GSK-Vir μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας, θανάτου σε ασθενείς με Covid-19
17:27
Η ισπανική κυβέρνηση θα δώσει χάρη στους φυλακισμένους αυτονομιστές ηγέτες της Καταλονίας
17:00
Για «ταλαιπωρία και καθυστερήσεις» στα διεθνή ταξίδια φέτος προειδοποιεί ο Μπόρις Τζόνσον
16:40
Επίσκεψη Λουτ, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - ΓΓ ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα
16:11
Ελλάδα: Δύο νεκροί από συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Ηλεία
16:00
Ο νέος Πρόεδρος του Ιράν δεν προτίθεται να συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν
15:16
Συνάντηση Μητσοτάκη- Σίσι: Είναι εκτός θέματος οι αξιώσεις περί λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
15:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand