Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας του Υπουργείου Υγείας για την παροχή Υπηρεσιών Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος για το έτος 2021

Το Υπουργείο Υγείας προκηρύσσει το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας του Υπουργείου Υγείας βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 360/2012 της Επιτροπής για την παροχή Υπηρεσιών Γενικού Οικονομικού Συμφέροντος (γνωστού ως De Minimis) για το 2021 και καλεί τις Εθελοντικές Οργανώσεις και Ιδρύματα όπως εκδηλώσουν ενδιαφέρον, για υποβολή αιτήσεων για επιχορήγηση των προγραμμάτων τους. Σύμφωνα με το Σχέδιο, το όριο των ενισχύσεων δεν υπερβαίνει τις €500.000, ανά τριετία, ανά επιχείρηση.

Η προκήρυξη, το Σχέδιο, το Έντυπο Αίτησης και τα σχετικά Παραρτήματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy) και όσοι Φορείς ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση.

Η αίτηση μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Αίτηση στο πλαίσιο του Σχεδίου Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας του Υπουργείου Υγείας βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) αρ. 360/2012 της Επιτροπής για την παροχή υπηρεσιών γενικού οικονομικού συμφέροντος» στον κ. Παρασκευά Αντωνίου, στον 6ο όροφο του Υπουργείου Υγείας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Η τυχόν παραχώρηση Κρατικής Χορηγίας θα γίνει με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Για το σκοπό αυτό, μαζί με την αίτηση, θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένο και το έντυπο εξουσιοδότησης για την καταχώρηση εμβάσματος, το οποίο έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Τελευταία Ενημέρωση: 10 Μαΐου 2021 - 15:44

Πηγή: ΓΤΠ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρογίας-2ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
11:21
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ενδεικτικές των προθέσεων της Αγκύρας οι δηλώσεις Ερντογάν
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.