Μαγεία Μπαπέ και στο Μόναχο. Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά για Παρί και Τσέλσι.

Μαγεία Μπαπέ και στο Μόναχο. Ο εντυπωσιακός Γάλλος επιθετικός, μετά την άλωση της Βαρκελώνης άλωσε και το Μόναχο. Πετυχαίνοντας δύο γκολ,  οδήγησε την Παρί Σεν Ζερμέν στη σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν με 3-2 και έθεσε τις βάσεις πρόκρισης για τη γαλλική ομάδα στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Παράλληλα, η Παρί έσπασε και το εντυπωσιακό αήττητο 19 συνεχόμενων αγώνων στη διοργάνωση των Βαυαρών, που είχαν να χάσουν από τον Μάρτιο του 2019.

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης η Παρί βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Ο Μπαπέ είδε δίκτυα μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ασίστ του Νειμάρ, με τον Μαρκίνιος 26 λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0. Οι Βαυαροί αντέδρασαν, και αφού αρχικά μείωσαν με γκολ του Τσούπο-Μοτίνγκ στο 37ο λεπτό, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τόμας Μίλερ. Και ενώ η Μπάγερν πίεζε για την ανατροπή, ο Μπαμπέ μίλησε τελευταίος. Με μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια στο 68ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 για την Παρί, φθάνοντας τα οκτώ γκολ στη διοργάνωση στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, το οποίο έγινε στη Σεβίλλη, η Τσέλσι επικράτησε της Πόρτο με 2-0 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση της στα ημιτελικά. Ο Μάουντ άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, με τον Τσίλγουελ να διαμορφώνει το τελικό 2-0, πέντε λεπτά πριν από το τέλος.  


Tα αποτελέσματα των πρώτων προημιτελικών του Champions League:


Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ 3-1


Μάντσεστερ Σίτι-Ντόρτμουντ 2-1


Mπάγερν -Παρί Σεν Ζερμέν 2-3


Πόρτο -Τσέλσι 0-2  

Τελευταία Ενημέρωση: 08 Απριλίου 2021 - 07:50

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.