"Παίζει" δυνατά το όνομα του Χιντάλγκο για την ΑΕΚ, φημολογία και για Καταλά στο τημ

Το όνομα του Αντόνιο Χιντάλγκο κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους, στο θέμα της διαδοχής του Σωφρόνη Αυγουστή στην ΑΕΚ. Εντονη φημολογία για δίδυμο με Καταλά, στο τραπέζι και ο επίσης Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ.

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται με απόλυτη μυστικότητα στο θέμα αναζήτησης του διαδόχου του Σωφρόνη Αυγουστή και όπως όλα δείχνουν και σε συγκεκριμένη οδό. Δεν αποκλείεται μάλιστα, λίαν συντόμως να γίνει γνωστό το όνομα του εκλεκτού του. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φαίνεται να έχει καταλήξει στην απόφαση του για το ποιος θα είναι στον πάγκο της ομάδας τη νέα περίοδο. Το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Ρόκα να βρίσκει προπονητή από την πατρίδα του, την Ισπανία. 

" Παίζει" δυνατά εν μέσω έντονης φημολογίας, το όνομα του Αντόνιο Χιντάλγκο, ο οποίος στο παρελθόν θήτευσε δύο φορές στην ΑΕΚ ως βοηθός του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο γεγονός, ότι βοηθός του 42άχρονου προπονητή θα είναι ο πρώην αρχηγός της ομάδας, Νταβίντ Καταλά. Μία εμβληματική φυσιογνωμία, ο οποίος χαίρει τεράστιας εκτίμησης, από όλους στην οικογένεια της ΑΕΚ.Ψηλά στη λίστα του Ρόκα, βρίσκεται και ο επίσης Ισπανός Άνχελ Λόπεθ, που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα και δεν άφησε ασυγκίνητο τον Καταλανό. Έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Βόλο ο 38χρονος τεχνικός και αξιολογείται επίσης θετικά.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απριλίου 2021 - 14:04

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.