Το Πεκίνο θα παρουσιάσει περισσότερα μέτρα για τη φιλελευθεροποίηση του εμπορίου στη Χαϊνάν

Το Πεκίνο θα παρουσιάσει 28 πολιτικές και μέτρα για την περαιτέρω φιλελευθεροποίηση και τη διευκόλυνση του εμπορίου στο λιμάνι ελεύθερου εμπορίου της Χαϊνάν, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εμπορίου Γουάνγκ Σοουέν.

Η κίνηση αυτή, έχει ως στόχο την αποτελεσματικότερη υλοποίηση ενός κεντρικού σχεδίου το οποίο ανακοινώθηκε την 1η Ιουνίου του 2020 και έχει στόχο την εξέλιξη της Χαϊνάν σε ένα υψηλού επιπέδου λιμάνι ελεύθερου εμπορίου, με παγκόσμια επιρροή μέχρι τα μέσα του αιώνα, όπως δήλωσε ο ίδιος υφυπουργός.

Οι πολιτικές αυτές, θα επιτρέψουν σε συγκεκριμένες περιοχές να χαλαρώσουν τον έλεγχο των προϋποθέσεων για τις εισαγωγές και τις εξαγωγές ποσοτήτων και προϊόντων, όπως, το αργό πετρέλαιο, το διυλισμένο πετρέλαιο και η ζάχαρη, αλλά και να ακυρώσουν τα συστήματα έκδοσης αδειών για εισαγωγές μηχανολογικών και ηλεκτρικών προϊόντων, όπως σχεδιάζει το ίδιο υπουργείο. Οι πολιτικές, θα συμπεριλάβουν τη βελτίωση υποστηρικτικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων προειδοποίησης σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των εισαγωγών και των εξαγωγών, όπως επίσης, τις δυνατότητες επιτήρησης ταχείας επέμβασης, σύμφωνα με τον Γουάνγκ.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2021 - 08:06

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.