Κόκκινος:Η Πύλη Εμβολιασμού αναβαθμίστηκε, ραντεβού με συγκεκριμένες ηλικίες

Η Πύλη Εμβολιασμού έχει αναβαθμιστεί και έχει δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης 30.000 - 35.000 χρηστών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο προγραμματισμός για το κλείσιμο ραντεβού θα συνεχιστεί με συγκεκριμένες ηλικίες.

Ο κ. Κόκκινος, ο οποίος απαντούσε σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα, διευκρίνισε ότι τα ζητήματα που αντιμετώπισε η Πύλη οφείλονταν στον ιδιαίτερα αυξημένο αριθμό των ταυτόχρονων προσπαθειών, που έγιναν για το κλείσιμο ραντεβού, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί. Εξήγησε ότι αυτό συνέβη γιατί μπορεί ταυτόχρονα να γίνονταν προσπάθειες από 4 ή 5 διαφορετικά άτομα για να κλειστεί ραντεβού εμβολιασμού για το ίδιο άτομο.

Κληθείς να πει αν η Πύλη αναβαθμίστηκε, απάντησε καταφατικά, λέγοντας ότι πλέον έχει δυνατότητα για την ταυτόχρονη πρόσβαση σε αυτή 30.000 - 35.000 χρηστών.

Σημείωσε επίσης ότι ο προγραμματισμός για εμβολιασμό θα συνεχιστεί κατά τον ίδιο τρόπο που γίνεται τον τελευταίο καιρό, δηλαδή με το άνοιγμα της Πύλης για συγκεκριμένες ηλικίες, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Είπε επίσης ότι γίνονται σκέψεις για περιορισμό του αριθμού των ατόμων που μπορούν να κλείσουν ραντεβού για ένα μόνο άτομο.

Τελευταία Ενημέρωση: 13 Απριλίου 2021 - 15:08

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Ελλάδα: Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν το πρωί στο Ιόνιο
09:48
Στην Κύπρο τη Δευτέρα η Ρομπέρτα Μέτσολα
09:04
Αυστηρές προειδοποιήσεις Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατά των οριζόντιων μέτρων
08:07
Σήμερα η απάντηση του ελληνικού δικαστηρίου για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη
07:04
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
07:00
6η αγωνιστική πρωταθλήματος Cyta: Απόλλων - ΑΕΖ και Δόξα - Οθέλλος
06:47
Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους οι "σταυροφόροι"
06:44
Αϊτή: Περισσότεροι από χίλιοι φόνοι μέσα σε 2 μήνες
06:19
Σήμερα η απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
06:16
Απορρίφθηκε από την Βουλή η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη
06:02
Προσπάθειες ΗΠΑ για σταθεροποίηση της μεταπολεμικής Λωρίδας της Γάζας
06:00
Τουλάχιστον 36 στρατιωτικοί νεκροί σε βομβαρδισμό του Ισραήλ στο Χαλέπι της Συρίας
05:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.