"Βόμβα" ΤΙΜΟΥΡ : "Ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση"

Εριξε "βόμβα" ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το τέλος του χθεσινοβραδυνού ντέρμπι στο Τσίρειο. "Ελπίζω ο τελικός να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση", υπογράμμισε ο κόουτς της Κυρίας.

"Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη για το πρωτάθλημα και ελπίζω ο τελικός του κυπέλλου να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Ανόρθωση" είπε ο Τιμούρ στην δημοσιογραφική και συμπλήρωσε :

"Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου σε αυτά τα δυο χρόνια που δουλέψαμε μαζί γιατί έδωσαν την δυνατότητα σε όλους τους Ανορθωσιάτες να ονειρεύονται για τον τίτλο. Πέρσι ξέρετε τι έγινε αλλά φέτος το όνειρό μας ακόμα συνεχίζεται".

Μιλήσατε για τελευταίο παιχνίδι. Έχει παρθεί κάποια απόφαση από εσάς; "Όχι, τελειώνει το συμβόλαιο και αφού τελειώνει το συμβόλαιο μου ελπίζω να συνοδευτεί με το τελευταίο παιχνίδι που είναι ο τελικός".

-Εσείς θέλετε να συνεχίσετε στην Ανόρθωση έτσι; "Δεν είναι τι θέλω εγώ, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως είναι τα πράγματα"

Τελευταία Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2021 - 13:11

Τελευταιες Ειδησεις

18 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
22:00
Πυραύλοι από τις ΗΠΑ μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ, μέσω Κύπρου
21:41
Στο χείλος του γκρεμού η Μέση Ανατολή, τονίζει ο Αντόνιο Γκουτέρες
21:22
Ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από Κυβέρνηση και ΕΕ η Βουλή
21:19
Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Νοσοκομείο Τρόοδους, καταγγέλλει ο Διευθυντής του
19:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 18/4/2024
19:19
Μείωση της βροχόπτωσης στην Κύπρο τις επόμενες δεκαετίες
19:12
Στην 'Αγκυρα πλέον η ευθύνη ανταπόκρισης για επόμενο βήμα, λέει ο Κόμπος
19:08
Ανησυχία για τον θάνατο ανθρώπων, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των πτηνών
17:53
Στις 13 Μαϊου η νέα συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν, στην Άγκυρα
17:45
Διασπάθιση χρήματος και κατάχρηση εξουσίας διαπιστώνει η Ελεγκτική Υπηρεσία στο ΥΠΕΞ
17:40
Εξουσιοδότησαν ΣΕΚ-ΠΕΟ για σύμβαση, οι απεργοί στις εταιρείες ηλεκτρολογικών
17:35
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.