ΑΕΛ-Ν.Σαλαμίνα και Εθν.Αχνας-Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους "4" του κυπέλλου

Αρωμα κυπέλλου σήμερα, με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σε Τσίρειο Στάδιο και Δασάκι τα ''φώτα'', στις πέντε η σέντρα στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Ν.Σαλαμίνα και στις επτά στην αναμέτρηση Εθνικού Αχνας-Ολυμπιακού. Ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων, από το τρίτο πρόγραμμα.

Με την ετικέττα του φαβορί οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, θα επιδιώξουν από σήμερα σοκρ πρόκρισης στα ημιτελικά. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχοντας αυξημένες επιλογές, θα παρατάξει την καλύτερη 11άδα, προβαίνοντας παράλληλα και σε μερικό rotation, ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα τη Δευτέρα. Παπαφώτης και Μπουνόζα είναι εκτός, λογικά θα προφυλαχθεί ο Εουλερ, λόγω μικροενοχλήσεων. Να βρει τα ψυχικά αποθέματα, να βγάλει χαρακτήρα και να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει στο ''Αμμόχωστος'' να ελπίζει σε πρόκριση, θα επιδιώξει η Ν.Σαλαμίνα. Εκτός πλάνων του Σάββα Δαμιανού ο Βαρέλα, αμφίβολος ο Οσεϊ. Διαιτητής του ματς, ο Νικόλας Νεοκλέους και στο VAR ο Δημήτρης Σολωμού. Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ''4εις'' του κυπέλλου, θα τα δώσουν όλα, Εθνικός και Ολυμπιακός στο Δασάκι. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι μαυροπράσινοι, θα επιδιώξουν να σκοράρουν για να πάρουν το πάνω χέρι. Εκτός πλάνων του Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, οι Ζαχαρίου, Σαμπίνια, Κούπιτς, σημαντική η επιστροφή του Κα, παρελθόν από χθες ο Φαν Κέσελ. Μπορεί η παραμονή στην κατηγορία να είναι η προτεραιότητα για τον Εθνικό, κάθε άλλο παρά αδιάφορος όμως θα παρουσιαστεί σήμερα. Μιγκελίτο και Σάβιτς, οι απουσίες για τον Ηλία Χαραλάμπους. Διαιτητής ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή, στο VAR ο Λούκας Σωτηρίου. Ραδιοφωνική περιγραφή των αγώνων από το τρίτο πρόγραμμα, τηλεοπτικά τα ματς από τη Συταβίζιον.

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Μαρτίου 2021 - 10:05

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.