Το "βιολί" τους για Φαμπιάνο στην Ελλάδα - Κανένα άγχος στην Ομόνοια, έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Μπεργκ

Δεν λένε να κωπάσουν τα ρεπορτάζ στα ελλαδικά ΜΜΕ, στα οποία γίνεται εκτενής αναφορά στο έντονο... φλερτ της ΑΕΚ με τον Φαμπιάνο. Δεν ανησυχούν στην Ομόνοια για τον σπουδαίο Βραζιλιάνο πορτιέρε, που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 22. Παράλληλα, ετοιμάζεται το νέο συμβόλαιο του Χένιγκ Μπεργκ. Στον ίδιο δρόμο, αναμένεται να βαδίσει και ο Νεόφυτος Λάρκου.

Συνεχίζουν να συντηρούν θέμα ΑΕΚ - Φαμπιάνοι οι συνάδελφοι στην Ελλάδα. Μάλιστα, η «Ώρα των Σπορ», εφημερίδα που πρόσκειται στην ΑΕΚ, ενώ όλες οι υπόλοιπες εφημερίδες εστιάζουν σήμερα στην συμφωνία της Ενωσης με τον αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο μέχρι και το 2024, ασχολείται στο κύριο της θέμα με τον Φαμπιάνο. Με τίτλο: «Ψημένος ο Φαμπιάνο», αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θέλει πολύ να πάει στην ΑΕΚ Αθηνών και περιμένει να τα βρουν οι δυο ομάδες στο οικονομικό....Ο Φαμπιάνο σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες πάντως, είναι σε καθημερινή επαφή με την Ομόνοια και παρουσιάζεται ενθουσιαμένος για την συνεργασία και για το γεγονός ότι αγωνίζεται με τη φανέλα με το τριφύλλι. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, άλλωστε είναι εκ των βασικών συντελεστών στην προσπάθεια υλοποίησης του στόχου κατάκτησης του πρωταθλήματος. Επιπρόσθετα, τον εξιτάρει η προοπτική κατάκτησης του τίτλου και το να αγωνιστεί εκ νέου στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Διατηρεί δε, ακόμη ενάμισι χρόνο συμβόλαιο (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του '22) έχει κάνει σαφές ότι νοιώθει πολύ ωραία εδώ και δεν έχει κανένα λόγο να φύγει. Στο ίδιο μήκος κύματος το σκεπτικό όλων στην Ομόνοια, η οποία επιθυμεί ασφαλώς διακαώς να συνεχίσει να πορεύεται με τον κορυφαίο, μακράν του δεύτερου τερματοφύλακα του πρωταθλήματός μας, η προσφορά του οποίου είναι ανεκτίμητη. Η μόνη περίπτωση, που ίσως τους οδηγήσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις, είναι να προκύψει για τον ίδιο και για την Ομόνοια μια άκρως δελεαστική (πλησίον του ενός εκ.ευρώ) πρόταση από μια ομάδα μεγαλύτερης εμβέλειας, από πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Προς το παρόν κανένα δημοιεύμα από την Ελλάδα δεν αγχώνει τους πράσινους, στο θέμα Φαμπιάνο. Σε μία άλλη εξέλιξη, οι τοποθετήσεις Σταύρου Παπασταύρου(αναχωρεί σήμερα για Αμερική) και Χένιγκ Μπεργκ, παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς είναι θέμα χρόνου να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών. Εκτός δραματικού απροόπτου, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Αθλητικό Διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου, με τον οποίο ο πρόεδρος στην εδώ παρουσία του, συζήτησαν διεξοδικά τα πάντα που αφορούν την ομάδα και την επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας τους. Τόσο με τον Χένιγκ Μπεργκ, όσο και με τους Λάρκου, Ταραπουλούζη, τριάδα άκρως σημαντική για το πράσινο οικοδόμημα, που αποτελεί και τον ακρογωνιαίο λίθο των επιτυχιών της Ομόνοιας, ο πρόεδρος διατηρεί άριστη σχέση και είναι σε καθημερινή επαφή μαζί τους. Και η πρόθεση του Σταύρου Παπασταύρου και των συνεργατών του στο δ.σ, είναι να διατηρηθεί το συστατικό της επιτυχίας, που θα απορρέει από την παρουσία των τριών ανδρών στο "Ηλίας Πούλλος" και στα επόμενα χρόνια. Και αυτό αναμένεται να γίνει πράξη, προς προς τέρψιν των φίλων της ομάδας.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαρτίου 2021 - 12:00

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.