"Ιπτάμενος" Τσιτσιπάς στον τελικό, 6-1, 6-3 τον Μουσέτι. Με τον Ζβέρεφ για το τρόπαιο

"Πέταξε" για τον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Κατάφερε με επιβλητική εμφάνιση να ξεπεράσει με εντυπωσιακό τρόπο, 6-1, 6-3 και το εμπόδιο του Λορένζο Μουσέτι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο. Εκεί τον περιμένει ο Ζβέρεφ.

Έχοντας απέναντί του έναν άκρως ανερχόμενο τενίστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φόρεσε το καλό του κοστούμι και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση, "πέταξε" για τον τελικό. Το Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 6-1, 6-3 του 19χρονου Ιταλού, Λορένζο Μουσέτι και έκλεισε θέση για το μεγάλο ραντεβού με το Νο2, Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επικρατήσει στον γερμανικό εμφύλιο, απέναντι στον συμπατριώτη του, Ντόμινικ Κέπφερ, με 6-4, 7-6(5). Ο " Τσίτσι", μετά τους Περ, Ίσνερ και Αλιασίμ, συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην παρθενική του συμμετοχή στο Ακαπούλκο. Ο 22άχρονος Έλληνας πρωταθλητής, ήταν πιο αποτελεσματικός και αποφασιστικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 17 λεπτά για να φτάσει στη νίκη. 23 winners και μόλις 11 αβίαστα λάθη, ο απολογισμός του Τσιτσιπά στο ματς. Στον τελικό του Σαββάτου (04:00, ξημερώματα Κυριακής), ο Τσιτσιπάς θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχει απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, καθώς σε έξι αναμετρήσεις μετράει πέντε νίκες και μόλις μια ήττα. “Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω. Το Ακαπούλκο με έχει αγκαλιάσει και οι φίλαθλοι μου δίνουν αγάπη και υποστήριξη. Θα δούμε πολλά από τον Λορένζο στο μέλλον, έχει υπέροχο one handed backhand και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Έδειξε το επίπεδό του αυτή την εβδομάδα. “Ανυπομονώ για τον τελικό. Ο Σάσα είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζω καλά και έχουμε παίξει αρκετές φορές. Δεν θα είναι εύκολο. Και οι δύο είμαστε διψασμένοι και πολύ ανταγωνιστικοί” υπογράμμισε ο Τσιτσιπάς.

Τελευταία Ενημέρωση: 20 Μαρτίου 2021 - 09:01

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Δηλώσεις Κυβερνητικού Εκπροσώπου και κομμάτων μετά το Εθνικό
17:57
Ανακοινώθηκε η σύνθεση της Πολιτικής Ομάδας Κυπριακού μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου
15:40
Νίκος Χριστοδουλίδης: Η Τουρκία έλαβε ξεκάθαρο μήνυμα από την Ευρώπη
14:51
Γιάννης Παναγιώτου: Η αδήλωτη εργασία ανέρχεται σε οκτώ τοις εκατό του εργατικού δυναμικού
14:26
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
13:00
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
12:56
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Ράφα
12:42
Για ενέργειες αντεκδίκησης κάνει λόγο ο Γενικός Ελεγκτής
12:34
Ο Γενικός Εισαγγελέας κατέθεσε αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα Μιχαηλίδη
11:40
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 26/04/24
11:10
Ψηλές συγκεντρώσεις σκόνης και σήμερα στην ατμόσφαιρα
10:32
Θεσμοθετήθηκε η απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στη δημοτική εκπαίδευση
09:58
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.