Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε την ετήσια έκθεση του Επιτρόπου Κ.Ο.Α.Π.

Τ.Εθυμίου: Με απόφαση της κυβέρνησης οι επιδοτήσεις που δόθηκαν για την πανδημία ανήλθαν σε 2.8 εκατομμύρια ευρώ.

Επιδίδοντας την έκθεση, ο κ. Ευθυμίου ανέφερεότι πέρυσι δόθηκαν εκταρικές επιδοτήσεις ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις παραμονές Χριστουγέννων ενώ για πρώτη φορά δόθηκαν οι κεφαλικές επιδοτήσεις εντός Δεκεμβρίου. Πρόσθεσε οτι με απόφαση της κυβέρνησης οι επιδοτήσεις που δόθηκαν για την πανδημία ανήλθαν σε 2.8 εκατομμύρια ευρώ. Εξέφρασε την ελπίδα οτι και φέτος θα συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό.

" Ξεκινάμε στις 19 Μαρτίου με τις αιτήσεις για τις εκταρικές επιδοτήσεις και ακολουθούν οι κεφαλικές, όπως επίσης προγραμματίζεται με απόφαση της Κυβέρνησης και μια ενίσχυση λόγω κορωνοϊού. Πρέπει να πω ότι ο Οργανισμός κινείται με πολύ ενθαρρυντικούς ρυθμούς, περισσότερο με τηλεδιασκέψεις, και όλες οι αιτήσεις που θα δεχθούμε τώρα θα είναι ηλεκτρονικά. Διαπιστώσαμε από πέρσι ότι με την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων κερδίζεται και χρόνος και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί" ανέφερε ο κύριος Ευθυμίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα και για την υλοποίηση προγραμμάτων της κυβέρνησης, "ώστε ο αγροτικός κόσμος να παίρνει ό,τι δικαιούται, τις επιδοτήσεις του για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις πολλαπλές υποχρεώσεις ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές συνθήκες ως αποτέλεσμα της πανδημίας.". Κάλεσε τον ΚΟΑΓ να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, την ίδια αποφασιστικότητα, το ίδιο ενδιαφέρον, "έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του αγροτικού κόσμου».

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Μαρτίου 2021 - 12:25

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.