Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ και Μ.Σίτι, διπλασιάζοντας τις νίκες τους

Σφράγισαν όπως αναμενόταν εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και  Μάντσεστερ Σίτι, ζευγαρώνοντας μάλιστα τις νίκες τους, απεναντι στην Αταλάντα και την Γκλάντμπαχ, αντίστοιχα.

Η Ρεάλ παρουσιάστηκε σοβαρή και νίκησε 3-1 την Αταλάντα, στο ''Αλφρέντο Ντι Στέφανο", εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης, για πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.  Εδειξε η ομάδα του Ζιντάν, ότι σε όποια κατάσταση και αν έχει βρεθεί μέσα στη σεζόν είναι πάντα στις υποψήφιες να κατακτήσει τον τίτλο.  Ο Μπενζεμά στο 34΄ άνοιξε το σκορ για τους «μερένχες», ενώ στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα, ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος κατάφερε να «κλειδώσει» την πρόκριση της «βασίλισσας» με το πέναλτι στο 60ο λεπτό.  Η Αταλάντα μείωσε με τον Μουριέλ επτά λεπτά πριν το 90΄, ενώ ο Ασένσιο στο 85΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γκολ: 34′ Μπενζεμά (Ρεάλ), 60′ πεν. Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), 83′ Μουριέλ (Αταλάντα), 84′ Ασένσιο (Ρεάλ)

Κίτρινες: Βαλβέρδε (Ρεάλ), Τολόι (Αταλάντα), Νάτσο (Ρεάλ), Κρόος (Ρεάλ)

ΡΕΑΛ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βάθκεθ - Βαράν, Ράμος (64' Μιλιτάο), Νάτσο - Μεντί, Μόντριτς, Κρόος, Βαλβέρδε (82' Ασένσιο), Βινίσιους (69' Ροντρίγκο), Μπενζεμά. 

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Σπορτιέλο, Τολόι (61' Παλομίνο), Ρομέρο, Τζίμσιτι, Μέλε, Ντε Ρόον, Πεσίνα (84' Καλντάρα), Γκόζενς (57' Ίλιτσιτς), Πάσαλιτς (46' Σαπάτα), Μαλινόβσκι, Μουριέλ (84' Μίραντσουκ).

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, ως φιλοξενούμενη τότε από την Γκλάντμπαχ, το έργο της επίδοξης πρωταθλήτριας Αγγλίας στη ρεβάνς στο «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης, δεν άφηνε αμφιβολίες για την ομάδα που θα περνούσε. Η Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε να "καθαρίσει" νωρίς, καθώς πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών, ο δείκτης του σκορ ήταν στο 2-0, και όπως γίνεται αντιληπτό το υπόλοιπο της αναμέτρησης εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Η αρμάδα του Γκουαρδιόλα δεν διακρίνεται φέτος μόνο για την επίθεσή της, αλλά και για την ατσαλένια άμυνά της, κάτι που αποτυπώνεται στο γεγονός πως δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε ματς Champions League εδώ και 11 ώρες, 31 λεπτά. Από την πλευρά τους οι Γερμανοί στα τρία τελευταία ματς απέναντι στους «πολίτες», δέχτηκαν 10 γκολ. Με γκολάρα το 1-0 στο 12′ ο Ντε Μπρόινε και το τελικό 2-0 στο 18ο λεπτό, ο Γκουντογκάν.

Γκολ: 12′ Ντε Μπρόινε (Σίτι), 18′ Γκουντογκάν (Σίτι)

Κίτρινες: Κανσέλο (Σίτι), Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Φερναντίνιο (Σίτι)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας (70′ Λαπόρτ), Κανσέλο (63′ Ζιντσένκο), Σίλβα (75′ Aγουέρο), Ρόδρι (63′ Φερναντίνιο), Γκουντογκάν (70′ Στέρλινγκ), Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Φόντεν.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι (88′ Γιάντσκε), Μπενσεμπαϊνί (88′ Βεντ), Χόφμαν, Νόιχαους, Ζακάρια, Στιντλ (80′ Τραορέ), Εμπολό (65′ Βολφ), Τουράμ (65′ Πλεά)

Απόψε θα συμπληρωθεί η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους "μπλε'' του Λονδίνου, με το 1-0 του πρώτου ματς. Τυπικής διαδικασίας το άλλο παιχνίδι, καθώς η Μπάγερν με το 4-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Λάτσιο, αναμένεται να σφραγίσει στην "Αλιάνζ Αρένα", το εισιτήριο για τους "8". Σέντρα στις δέκα το βράδυ.

Τελευταία Ενημέρωση: 17 Μαρτίου 2021 - 09:03

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι της Ισότητας
11:33
Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον τριών θερμοηλεκτρικών εργοστασίων της Ουκρανίας
11:10
Ελλάδα: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
10:26
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.