ΑΠΟΕΛ : Διορισμός Γιάννη Δημητρίου, ως ανεξάρτητης επιτροπής για οικονομικό έλεγχο

Σημαντική εξέλιξη στο ΑΠΟΕΛ, καθώς τον από κοινού διορισμού του κ. Γιάννη Δημητρίου ως ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή, με σκοπό να προχωρήσει κατά την κρίση του, σε διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής ανακοίνωσαν το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η Εταιρία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση ο κ. Δημητρίου έχει ήδη επιλέξει τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει και η Ετήσια προετοιμασία ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων που αφορά το ημεριολογιακό έτος 2020.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

" Μετά από συνεννόηση το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, έχουν από κοινού διορίσει τον κ. Γιάννη Δημητρίου, σαν ανεξάρτητη μονοπρόσωπη επιτροπή με σκοπό να προχωρήσει κατά την κρίση του σε διορισμό ανεξάρτητου έγκριτου ελεγκτικού οίκου με συγκεκριμένους όρους εντολής.

Ο κ. Δημητρίου έχει ήδη επιλέξει τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο με καθορισμένο σκοπό εργασίας την επανεξέταση, επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας καθώς επίσης και να προβεί σε εισηγήσεις βελτίωσης των κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης οι οποίοι δύναται να ενσωματωθούν σε πιθανές προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές. Ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει και η Ετήσια προετοιμασία ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων που αφορά το ημερολογιακό έτος 2020.

Τα αποτελέσματα και των δύο ελέγχων θα παρουσιαστούν ενώπιον των Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείου και Εταιρείας καθώς και στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων."

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2021 - 16:07

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Ανακαλούνται όλες οι άδειες για χρήση πυροτεχνημάτων -Δεν θα εκδίδονται νέες...
17:24
Γάζα: Οι παλαιστινιακές αρχές ζητούν τη διενέργεια έρευνας για τους ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας
17:03
Οκτώ χρόνια φυλάκιση σε προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
15:21
Συνελήφθη επιχειρηματίας για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
15:00
Καμία ένσταση εναντίον υποψήφιων Ευρωβουλευτών
14:43
Μαρία Ζαχάροβα: Αν αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα στην Πολωνία, θα αποτελέσουν θεμιτούς στόχους
14:34
Ρωσία: Εικοσιεξάχρονος καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξης για "εσχάτη προδοσία"
13:57
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
13:00
Κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας και των Πρασίνων
11:54
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.