Άρχισε τη λειτουργία του το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Λεμεσού

Συνολικά 439 ηλικιωμένοι αναμένεται να εμβολιαστούν σήμερα στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο που άρχισε το πρωί τη λειτουργία του στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό, αποτελώντας έτσι το τέταρτο στη σειρά εμβολιαστικό κέντρο της Επαρχίας.

Σε δηλώσεις της η Λειτουργός Α’, Επισκεπτριών Υγείας Λεμεσού, Χριστίνα Μιχαηλίδου, ανέφερε πως στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» λειτουργούν τέσσερα σημεία εμβολιασμού, με δυνατότητα αύξησης τους, ανάλογα με τις ανάγκες.

«Σήμερα έχουμε 439 ραντεβού και καθημερινά υπάρχουν αυξομειώσεις, αναλόγως της ροής των εμβολίων», είπε και έκανε έκκληση στο κοινό να τηρεί την ώρα του ραντεβού, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του.

Ερωτηθείσα σχετικά, ανέφερε πως οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο γίνονται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, με τη ροή του κόσμου να φτάνει σχεδόν στο 100%, αφού  μέχρι το μεσημέρι μόνο ένα άτομο δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού του.

Ευχαρίστησε, τέλος, τον ΚΟΑ για την παραχώρηση του χώρου.

Εξάλλου, η Λειτουργός Β΄ Επισκεπτριών Υγείας Λεμεσού Μαρία Παπαχριστοφόρου, δήλωσε πως, σε περίπτωση που άτομα δεν παρουσιαστούν στην ώρα του, «άμεσα τους παίρνουμε τηλέφωνο για να δούμε αν θα έρθουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να καλέσουμε άλλα άτομα που βρίσκονται στη λίστα αναμονής».

«Έχουμε αθρόα προσέλευση του κόσμου και είμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα», συμπλήρωσε και κάλεσε όλους τα προσέρχονται στην ώρα τους «ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά».

Στη Λεμεσό λειτουργούν επίσης κέντρα εμβολιασμού στο παλιό νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Λινόπετρας και στο περιφερειακό νοσοκομείο Κυπερούντας.

Τελευταία Ενημέρωση: 15 Φεβρουαρίου 2021 - 12:30

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Το Ισραήλ προχώρησε σε νέα αεροπορικά πλήγματα στη Συρία
05:56
«Αμάλθεια»: Συνάντηση 40 και πλέον κρατών στην Κύπρο ανακοίνωσε ο Κόμπος (ΒΙΝΤΕΟ)
05:55
Επί ποδός καθ'όλη της διάρκεια της νύχτας δεκατρία συνεργεία της Πυροσβεστικής για να επιλύσουν τα προβλήματα
05:53
Τμήμα Μετεωρογίας-1ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
05:48
18 Μαρτίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
22:00
ΗΠΑ: Αντιδημοκρατική η διαδικασία των εκλογών - Δεν συγχαίρουν τον Πούτιν
21:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Ραφά
21:20
Ολοένα και περισσότερα κράτη στηρίζουν την πρωτοβουλία για τον ανθρωπιστικό διάδρομο δήλωσε ο Λετυμπιώτης
20:25
Στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκραία στο Ρίο ντε Τζανέιρο
18:10
Ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε τον διοικητή Εσωτερικής Ασφάλειας της Χαμάς
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.