Αποκλεισμός για την Μπαρτσελόνα έπειτα από 20 χρόνια - Μήνυμα ενότητας από τον Λαπόρτα

Χωρίς την Μπαρτσελόνα θα συνεχιστεί το Τσάμπιονς Λιγκ στη φάση των 16. Οι Καταλανοί αποκλείστηκαν για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια και θα βρουν παρηγοριά συνεχίζοντας στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα με 3-0 από την Μπάγερν, σε συνδυασμό με τη νίκη της Μπενφίκα με 2-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, την έριξαν στην τρίτη θέση του 5ου ομίλου και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Μούλερ, Σανέ και Μουσιάλα πέτυχαν τα γκολ της Μπάγερν, που ολοκλήρωσε χωρίς απώλεια τη φάση των ομίλων, για 2η φορά τα τρία τελευταία χρόνια. Προ διετίας κατέκτησε τον τίτλο σημειώνοντας μόνο νίκες.

"​Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στην ομάδα. Όλοι ενωμένοι πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες και τον προπονητή", δήλωσε μετά τον αγώνα, μιλώντας στο TV3.

Λιλ και Σάλτσμπουργκ πέρασαν στους "16", από τον 7ο όμιλο ενώ η Σεβίλη θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Λιλ κέρδισε τη Βόλφσμπουργκ με 3-1 εκτός έδρας και η Σάλτσμπουργκ με 1-0 τη Σεβίλη.

​Η Γιουβέντους νίκησε με 1-0 τη Μάλμε και πέρασε ως πρώτη από τον 8ο όμιλο, με τη συμβολή της Ζενίτ που υποχρέωσε σε ισοπαλία 3-3 την Τσέλσι, σε ένα παιχνίδι με ανατροπές και δραματικό φινάλε.

Οι "μπλε" προηγήθηκαν με τον Βέρνερ στο 2ο μόλις λεπτό, όμως η Ζενίτ έφερε τα κάτω-πάνω πριν το τέλος του ημιχρόνου. Με Λουκάκου στο 62ο και Βέρνερ πέντε λεπτά πριν το τέλος, η Τσέλσι έκανε νέα ανατροπή, όμως ο Οζντόεφ ισοφάρισε στο 90+4' στέλνοντας τη Γιουβέντους στην κορυφή.

Εκκρεμεί η 2η θέση στον 6ο όμιλο, καθώς αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο, ο αγώνας της Αταλάντα με τη Βιγιαρεάλ. Ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί απόψε στις 8, για να προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία χθες έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Γιανγκ Μπόις. Στους 7 βαθμούς η Βιγιαρεάλ, στους 6 η Αταλάντα.

Τελευταία Ενημέρωση: 09 Δεκεμβρίου 2021 - 10:12

Τελευταιες Ειδησεις

23 Απριλίου
Δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση ενός και πλέον εκατομμυρίου αμάχων από τη Ράφα
22:47
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 23 Απριλίου 2024
22:00
Μεγάλη επιτυχία για την τριήμερη Έκθεση Τουρισμού -Πέραν των 10.000 επισκεπτών
21:58
Τηλεφωνική επικοινωνία Νίκου Δένδια με Λόιντ Όστιν - Αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας
21:53
Οι πλούσιες χώρες χρωστούν 500 δις δολάρια στις φτωχές χώρες για την κλιματική αλλαγή
21:27
Ο Ζοζέπ Μπορέλ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους αμάχους στη Γάζα
21:13
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού - Λάρνακας
20:37
Κοκτέιλ Αφρικανικής σκόνης και ψηλών θερμοκρασιών σε περιοχές της Ελλάδας
20:14
Νέα Υόρκη: Διαδηλώσεις φοιτητών υπέρ των Παλαιστινίων - 130 συλλήψεις
20:07
Φόρο τιμής στους αιχμαλώτους της εισβολής του '74, απέτισε ο Πρ. Χριστοδουλίδης
20:01
Νεκροί μαχητές της Χαμάς από πλήγματα ακριβείας του Ισραηλινού στρατού
18:34
«Χίτλερ της εποχής μας ο Νετανιάχου», επιμένει ο Ερντογάν
17:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.