Πετεβίνος : «Πώς δεν είναι δίκαιο για την Ομόνοια, οι δικοί μας θα πάνε διακοπές»;

Από που και ως που προκύπτει ότι δεν υπάρχει δικαιότητα με τον ορισμό του ντέρμπι στις 26 Δεκεμβρίου. Τα προηγούμε χρόνια που ήταν η Ομόνοια .Αν θέλει να προβεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την προκήρυξη, είναι δικαίωμα της Ομόνοιας'', οι επισημάνσεις του εκρ.τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας επίσης στον ΣΠΟΡ ΦΜ95.0

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του :

"Δεν έχουμε αντιληφθεί σε ποιο σημείο δεν υπάρχει δικαιοσύνη για την Ομόνοια και υπάρχει για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι γιατί δεν θα παν διακοπές οι παίκτες της; Γιατί ούτε οι δικοί μας θα πάνε διακοπές. Η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν στην Κύπρο; Εμείς πέρσι δώσαμε οκτώ αγώνες σε 27 μέρες. Πέρσι πήγαμε να παίξουμε με την Καρμιώτισσα σε εννέα παίκτες. Πού δεν είναι δίκαιη η ορισθείσα ημερομηνία σε σχέση με τις διακοπές των ποδοσφαιριστών; Θα γίνει ένα παιχνίδι με ακριβώς τους ίδιους παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε αντιληφθεί πού προκύπτει το θέμα της ισότητας για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, εκτός κι αν μετανιώνει που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εμείς παίζαμε σε μικρά χρονικά διαστήματα και είχαμε επιτυχίες χωρίς να μεμψιμοιρούμε».

Για τα όσα αναφέρει η Ομόνοια βάσει προκήρυξης: «Η προκήρυξη είναι εκεί, η οποιαδήποτε ομάδα έχει το δικαίωμα να ζητήσει οτιδήποτε προς όφελός της. Αν η Ομόνοια επικαλείται οποιοδήποτε σημείο είναι δικαίωμά της να προχωρήσει στο οτιδήποτε. Αν το κάνει θα εκφράσουμε κι εμείς τη θέση μας».

Για την εισήγηση να γίνει το παιχνίδι τον Γενάρη παρά το Κόπα Άφρικα: «Αυτό που αναφέρει δεν είναι δίκαιο. Δεν ξέρω αν η Ομόνοια γνωρίζει αν θα προκριθεί ή όχι η Νιγηρία μετά τις 20 του Γενάρη, αν δεν προκριθεί πολύ πιθανόν να έχει τους παίκτες της. Η δικαιοσύνη είναι να γίνει το παιχνίδι με τα ίδια δεδομένα. Στα τέλη Γενάρη, αρχές Φεβρουαρίου δεν θα είναι τα ίδια από τη στιγμή που θα προκύψει μεταγραφική περίοδος. Ήμασταν ανοιχτοί και πρόθυμοι να βοηθήσουμε στις συζητήσεις. Είχαμε δεχτεί πρόταση να κάνουμε κοινή επιστολή, συμφωνήσαμε σε μια ημερομηνία με την προϋπόθεση ότι θα αναβαλλόταν η αγωνιστική. Το ερώτημα που προκύπτει είναι από πού δεν διαφυλάσσεται η δικαιότητα με το να γίνει το παιχνίδι στις 26 Δεκεμβρίου».

Για τη συνάντηση που έγινε μεταξύ ΚΟΠ και Ομόνοιας, χωρίς την παρουσία του ΑΠΟΕΛ: «Δεν καλεστήκαμε σε μια τέτοια συνάντηση, δεν ξέρω ποιου πρωτοβουλία ήταν αυτή η συνάντηση. Οι συζητήσεις μεταξύ των τριών μερών ήταν συνεχόμενες, καθημερινές. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί προκαλεί η οποιαδήποτε συνάντηση. Το γιατί δεν καλεστήκαμε αφορά τα δύο μέρη».

Τελευταία Ενημέρωση: 03 Δεκεμβρίου 2021 - 12:18

Τελευταιες Ειδησεις

18 Ιανουαρίου
Σεισμός 3,3 Ρίχτερ στον θαλάσσιο χώρο νότια του Αγίου Όρους
21:52
Η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερις υπόπτους, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή τους
21:29
Η Φινλανδία θα αρχίσει να χαλαρώνει σταδιακά τους περιορισμούς
21:20
Σε 16 ασθενείς άνω των 65 ετών χορηγήθηκε ήδη αντιικό φάρμακο για τον κορονοϊό
20:53
Βρετανία: Ο Ντόμινικ Κάμινγκς θα καταθέσει για τις καταγγελίες του για παραβιάσεις του lockdown
20:44
Ερντογάν: Ενδέχεται επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου στην Τουρκία
20:10
ΠΟΥ: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα υγιή παιδιά χρειάζονται αναμνηστική δόση
20:07
Τρεις θάνατοι και 2,200 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν την Τρίτη
20:01
Ο Λαβρόφ ζήτησε από τον Μπλίνκεν να μην αναπαράγει τις εικασίες περί «ρωσικής επιθετικότητας» στην Ουκρανία
19:10
Ο Μπλίνκεν, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Λαβρόφ, τόνισε την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην Ουκρανία
19:08
Έκκληση Σολτς-Στόλτενμπεργκ στη Μόσχα για αποκλιμάκωση και επιστροφή στον διάλογο
19:00
Επιβεβαιώνεται η πτωτική τροχιά κρουσμάτων Covid στο ΗΒ παρά τα σχεδόν 100.000 περιστατικά
18:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand