Hνωμένο Βασίλειο:60% των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι το Brexit είχε χειρότερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα

Εξήντα τοις εκατόν των ψηφοφόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύουν ότι το Brexit κατέληξε άσχημα ή είχε χειρότερα, από τα αναμενόμενα για αυτούς, αποτελέσματα.

Αυτό δείχνει δημοσκόπηση της εφημερίδας Observer, με αφορμή της συμπλήρωση ενός έτους από την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Με βάση τη δημοσκόπηση, ποσοστό σαραντα-δύο τοις εκατών των Βρετανών, που ψήφισε υπέρ του Brexit, το 2016, έχει τώρα αρνητική γνώμη για τη μέχρι τώρα πορεία του. Το ποσοστό της απογοήτευσης ανεβαίνει στο ογδοντα-έξι τοις εκατόν των ψηφοφόρων, μεταξύ αυτών που είχαν υποστηρίξει την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το ποσοστό είναι πιθανόν να αυξηθεί ακόμα περισσότερο, επειδή, από την πρώτη Ιανουαρίου τίθενται σε ισχύ πλήρεις τελωνειακοί έλεγχοι για προϊόντα που εξάγονται από την Ευρωπαϊκή Ενωση προς το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι νέοι περιορισμοί αναμένεται να πλήξουν, ιδιαίτερα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Δεκεμβρίου 2021 - 07:36

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.