Συγκλονίζει το νέο φονικό στην Πάφο. Σκότωσε την σύζυγό του και αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του

Φως στα αίτια θανάτου 75χρονης Βρετανίδας, η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ νεκρή στο σπίτι της στην Πάφο, αναμένεται να ρίξει νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου.

Η 75χρονη διέμενε με το σύζυγο της μόνιμα στο χωριό Τρεμιθούσα.

Συμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος της, 74 ετών, παραδέχθηκε ότι απόφραξε με τα χέρια του το στόμα και την μύτη της και ακολούθως κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πάφου όπου υποβλήθηκε σε πλύση στομάχου. Νοσηλεύεται υπό φρούρηση.

Νωρίτερα η αστυνομία είχε λάβει σήμα από την Ιντερπόλ, αφού ο 74χρονος είχε αποστείλει γραπτό μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο που διαμένει στη Βρετανία, με το οποίο ενημέρωνε ότι θα σκότωνε τη γυναίκα του και ότι ο ίδιος θα έθετε τέρμα στη ζωή του.Το θύμα έπασχε από λευχαιμία και ο σύζυγος φέρεται να είπε ότι θα σκότωνε τη γυναίκα του για να μην υποφέρει άλλο.

Τελευταία Ενημέρωση: 19 Δεκεμβρίου 2021 - 09:43

Πηγή: ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

26 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
22:25
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΚΟ (28)
22:02
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΛ (27)
21:56
ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΗΣΥ (26)
21:55
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (25)
21:54
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ (24)
21:53
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024 (23)
21:52
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ (22)
21:51
ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (21)
21:49
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (20)
21:48
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (19)
21:47
ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ & ΤΟ ΕΥΡΩ (18)
21:46
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.