Σαρωτική η Νάπολι έριξε 4άρα στη Λάτσιο, αφιερωμένη στον Ντιέγκο Μαραντόνα

Σαρωτική η Νάπολι "ισοπέδωσε" με 4-0 τη Λάτσιο, για την 14η αγωνιστική της Serie A, την ημέρα που έγιναν τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα. Κορυφή και στο +3 από τη 2η Μίλαν, η οποία υπέστη κάζο 3-1 από τη Σασουόλο.

Το κατ΄ ευφημισμόν ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Και τελείωσε πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Στο 10άλεπτο ήταν ήδη 2-0 υπέρ των «λατσιάλι» το σκορ, με τα γκολ των Ζιελίνσκι και Μέρτενς, ενώ ο Βέλγος σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 29΄, με τους φίλους της Νάπολι στις εξέδρες του 'Ντιέγκο Μαραντόνα" να παραληρούν. Στο 85' η ομάδα του Σάρι δέχθηκε και τέταρτο γκολ, από εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Φαμπιάν Ρουίθ.

mertens-napoli.jpg

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ρούι, Λομπότκα, Φαμπιάν, Λοσάνο (65' Έλμας), Ζιελίνσκι (74' Ντέμε), Ινσίνιε, Μέρτενς (65' Πετάνια)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (46' Λατσάρι), Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (61' Μπάσιτς), Κατάλντι (76' Λέιβα), Αλμπέρτο, Άντερσον (55' Τζακάνι), Ιμόμπιλε, Πέδρο (76' Μόρο)

Το "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" έζησε μεγάλες στιγμές λίγο πριν από την έναρξη του ματς, με τους "παρτενοπέι" να παρουσιάζουν στο κοινό τους, το άγαλμα που έφτιαξαν προς τιμήν του "Πίπε Ντ'Όρο", έναν χρόνο μετά το θάνατό του.

diego-maradona-statue.jpg

Τελευταία Ενημέρωση: 29 Νοεμβρίου 2021 - 12:38

Τελευταιες Ειδησεις

16 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: -13:00- Tρίτη 16 Απριλίου 2024
22:00
Υψίστης σημασίας η αποκλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Κόμπος
21:32
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παραμένει σε τροχιά μείωσης των επιτοκίων, λέει η Λαγκάρντ
21:25
Έκκληση στις αρμόδιες αρχές να εγκύψουν στο θέμα περικοπών συστημάτων Πηγών Ενέργειας
21:18
Απορρίφθηκε έφεση ενάντια στην Τράπεζα Κύπρου και την ΚΤΚ για αγορά αξιογράφων
21:14
Τα είπαν τηλεφωνικώς οι Πρόεδροι της Ρωσίας και του Ιράν
21:01
Κυρώσεις ΗΠΑ κατά του Ιράν, λόγω επίθεσης στο Ισραήλ
20:53
Συνάντηση Προέδρου της Δημοκρατίας με επενδυτές στο Λονδίνο
20:48
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
18:34
Διασώθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μικρό σκάφος στον κόλπο της Λεμεσού
18:31
Στοχεύουμε στη μείωση της θαλάσσιας ρύπανσης, λέει η Μαρία Παναγιώτου
18:25
Σε ανοδική τάση ο αγροτουρισμός στην Κύπρο, σύμφωνα με τον Υφ. Τουρισμού
17:57
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.