Πρώτα χαμόγελα στο Δασάκι, Εθν.Αχνας - Ολυμπιακός 1-0

Επιτέλους νίκη και την πανηγύρισαν με τη ψυχή τους στο Δασάκι. 1-0 ο Εθνικός Αχνας κατέβαλε τον Ολυμπιακό με το αυτογκόλ του Σαμπίνια, σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΣΥΤΑ.

'Ενας ψυχωμένος Εθν.Αχνας κατέβαλε με 1-0 τον Ολυμπιακό στο Δασάκι, σε ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής, πανηγυρίζοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ΣΥΤΑ. Με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μπόγιαν Μαρκόφσκι και αυτογκόλ του Σαμπίνια στο 33, σε προσπάθεια του Ταράσοφς. Έφθασε επιτέλους στο τρίποντο που διακαώς ήθελε, καθώς αριθμούσε οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες. Πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό, που εμφανίστηκε αγνώριστος και έμεινε στις δάφνες της σπουδαίας επιτυχίας με την Ανόρθωση. Ελέγχεται ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου για τη φάση του 79, σε χέρι του Πηλέα. Μετά από προτροπή του VAR πήγε στο on-field review, ωστόσο απεφάνθη ότι δεν υπάρχει πέναλτι. Στους 5 βαθμούς πλέον ο Εθνικός, στους 15 παρέμεινε ο Ολυμπιακός.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 68΄ Κυπριανού, 90΄+4΄ Φόλπρεχτ / 48΄ Ντιανιέ, 90΄+5΄ Κονφέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Άχνας (Μαρκόφσκι): Χριστοδούλου, Πηλέας, Κ. Ηλία (77΄ Κουμής), Καρασόκς (64΄ Κυπριανού), Ντόλεζαλ (89΄ Φόλπρεχτ), Χουντόμπιακ, Γκόρουπετς, Χαλ, Τολεμές, Ταράσοφς, Μ. Ηλία.

Ολυμπιακός Λευκωσίας (Πετράκης): Μολ, Σαμπίνια (82΄ Ευτυχίδης), Μποβέδα (71΄ Χαραλάμπους), Ντιανιέ, Κυριάκου, Νάνι, Κονφέ, Πεχλιβάνης (57΄ Σάλι), Μάντζης (71΄ Γουίλσον), Γκουστάβο (57΄ Κα), Σαρφό.

Γήπεδο: Δασάκι
Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
VAR: Δημητρίου Βασίλης
AVAR: Ηροδότου Ξένια
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

Τελευταία Ενημέρωση: 27 Νοεμβρίου 2021 - 08:03

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
ΔΗΣΥ: Από τα μέτρα μένουν εκτός ορισμένες κατηγορίες ευάλωτων νοικοκυριών
14:15
Εκπαίδευση Γιατρών στο εξωτερικό για την μεταμοσχευτική ηπατολογία
13:56
Περί τα τέλη του 2024 τα αντισταθμιστικά μέτρα για την επιβολή της πράσινης φορολογίας
13:21
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
13:00
Θέατρο αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Γάζα
12:52
Επιβραδύνθηκε η περιστροφή της Γης από το λιώσιμο των πάγων
12:33
Μέτρα στήριξης 35,3 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση (Βίντεο)
12:21
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.