ΔΗΠΑ: Κάλεσμα για εγρήγορση και τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας

Κάλεσμα για εγρήγορση και τήρηση των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας

"Είναι η στιγμή που θα πρέπει να υπερισχύσει σε όλους μας, η υπευθυνότητα, η λογική και το αίσθημα αλληλεγγύης".

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη αγωνία και ανησυχία την αύξηση των κρουσμάτων της πανδημίας Covid-19 στην Κύπρο καθώς και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το Υπουργείο Υγείας και η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή, να διαχειριστούν με επιτυχία την κατάσταση.
Απευθύνουμε κάλεσμα στην κοινωνία να ανταποκριθεί θετικά και να ακολουθήσει πιστά τις υποδείξεις και τις συμβουλές των αρμοδίων αρχών, τόσο σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς, όσο και σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων προστασίας. 
Είναι η στιγμή που θα πρέπει να υπερισχύσει σε όλους μας, η υπευθυνότητα, η λογική και το αίσθημα αλληλεγγύης. Η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές χώρες της Ευρώπης, οι οποίες, η μία μετά την άλλη, είτε έχουν ήδη εισέλθει, είτε εξετάζουν το ενδεχόμενο εισαγωγής πολιτικής «lockdown» εξαιτίας της σχεδόν ολικής κατάρρευσης των συστημάτων υγείας τους, θα πρέπει να σημάνει έγκαιρα συναγερμό και σε μας. 
Η επιστήμη είναι η μόνη ενδεδειγμένη και αξιόπιστη οδός που μπορούμε και οφείλουμε να ακολουθήσουμε, προκειμένου να εξέλθουμε το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, από αυτή την τεράστια υγειονομική κρίση την οποία, εδώ και δύο χρόνια περίπου, βιώνουμε ως ανθρωπότητα. Προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας. 

Τελευταία Ενημέρωση: 24 Νοεμβρίου 2021 - 16:19

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
06:56
Μεσολαβητικός ο ρόλος της Μόσχας μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, δηλώνει ο Σεργκέι Λάβροφ
06:45
Πορεία στα κατεχόμενα για τα 24 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία
06:41
Βαφεάδης: Προθεσμία μέχρι την Τρίτη να ετοιμαστεί η εγγυητική για την ανάπτυξη στη Λάρνακας
06:13
Υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών
05:50
Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε βάση φιλοϊρανικών παραστρατιωτικών δυνάμεων
05:40
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες επηρεάζουν περιοχές της χώρας
05:29
Τμήμα Μετεωρολογίας-1ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
05:18
19 Απριλίου
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.