Υπό κράτηση 20χρονος που τραυμάτισε αστυνομικούς με κλοπιμαίο όχημα

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 20χρονου, ο οποίος τραυμάτισε δυο αστυνομικούς, κατά την καταδίωξη κλοπιμαίου οχήματος που οδηγούσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7.45 χθες το πρωί, όταν άγνωστο πρόσωπο εισήλθε σε όχημα του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού και διέφυγε με αυτό, κτυπώντας την είσοδο των γραφείων του ΣΥΛ, προκαλώντας ζημιές 300 ευρώ.

Άμεσα ανταποκρίθηκαν περίπολα της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν το όχημα στην περιοχή Πολεμιδιών, με τους αστυνομικούς να καλούν τον οδηγό να σταματήσει.

Αυτός, ωστόσο, ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και εισήλθε με το όχημα σε ανοικτό χώρο στα Κάτω Πολεμίδια, όπου και ανακόπηκε από περιπολικό.

Τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν τον οδηγό και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 20χρονο, από τον οποίο ζήτησαν να εξέλθει του οχήματος.

Ο 20χρονος προσπάθησε να διαφύγει, οδηγώντας το αυτοκίνητο με την όπισθεν, παρασύροντας για περίπου δύο μέτρα έναν αστυνομικό του ΟΠΕ Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι και στο χέρι, ενώ το όχημα προσέκρουσε και σε υπηρεσιακό όχημα.

Στη συνέχεια, δεύτερο μέλος της Αστυνομίας προσπάθησε να ανακόψει το όχημα, με τον 20χρονο να οδηγεί το όχημα προς το μέρος του και να τον τραυματίζει στο πόδι.

Τελικά τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον νεαρό για αυτόφωρα αδικήματα.

Τα δύο μέλη της Αστυνομίας, που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών και τους χορηγήθηκε άδεια ασθενείας.

Από έρευνα που έγινε εντός του αυτοκινήτου, εντοπίστηκαν δύο ηλεκτρικά εργαλεία με τους φορτιστές τους, τέσσερις δίσκοι κοπής, καθώς επίσης και διάφορα άλλα εργαλεία, για τα οποία ο 20χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους.

Στη συνέχεια εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Νοεμβρίου 2021 - 14:49

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Τμήμα Μετεωρογίας-2ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
11:21
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ενδεικτικές των προθέσεων της Αγκύρας οι δηλώσεις Ερντογάν
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Βρυξέλλες: Βοήθεια ύψους 5 δισ. ευρώ στην Ουκρανία ενέκριναν οι Υπουργοί Εξωτερικών
06:02
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.