Το παράπονο του Σκότι Πίπεν από τον Τζόρνταν μέσα από τη βιογραφία του

Ο Σκότι Πίπεν δεν μάσησε τα λόγια του, όταν στη βιογραφία του "Unguarded", που κυκλοφορεί σύντομα, αναφέρθηκε στον τροπο με τον οποίο ο Μάικλ Τζόρνταν χειρίστηκε την επιτυχία των Chicago Bulls στο ντοκιμαντέρ του ESPN, The Last Dance.

Στο Unguarded, ο Πίπεν μιλά για τη ζωή και την καριέρα του, που είναι άρρικτα συνδεδεμένη με τη χρυσή εποχή των Bulls. Είναι ενοχλημένος με τον Air και το δείχνει στο κεφάλαιο στο οποίο σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στη νέα γενιά η επιτυχία της ομάδας στο The Last Dance που προβλήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο.

Όπως αποκαλύπτει, δεν έκρυψε αυτή την ενόχλησή του, που έφτασε - μέσω του περιβάλλοντός τους - στον Μάικλ Τζόρνταν, από τον οποίο έλαβε μήνυμα, ζητώντας του να μάθει τι έχει μαζί του.

"Στα τελευταία δύο επεισόδια όλη η δόξα πήγαινε σε εκείνον και κανείς δεν ασχολήθηκε με εμένα και τους συμπαίκτες μας. Οι παραγωγοί του έδωσαν τον έλεγχο του προϊόντος. Περίμενα περισσότερα, ανυπομονούσα να το δω γνωρίζοντας πως είχε σπάνια πλάνα.

Δεν θα έλεγα ποτέ ότι δεν θα ήταν σούπερ σταρ χωρίς εμάς, ήταν εντυπωσιακός, αλλά ότι πετύχαμε το πετύχαμε ως ομάδα κατακτώντας έξι τίτλους σε οκτώ χρόνια (1991, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998). Δεν θα γινόταν όμως ποτέ αυτός που έγινε, αν δεν είχε εμάς στο πλευρό του.

Ο Τζόρνταν ήθελε να αποδείξει στην τωρινή γενιά πως ήταν μεγαλύτερος από την ίδια τη ζωή και φυσικά μεγαλύτερος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον παίκτη που αρκετοί θεωρούν ισάξιο, αν όχι μεγαλύτερο από εκείνον. Έτσι, ο Μάικλ έδειξε την ιστορία του και όχι την ιστορία της ομάδας.

Το ESPN μου έστειλε τα οκτώ πρώτα επεισόδια μερικές εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ. Τα είδα στην Νότια Καλιφόρνια με τους γιους μου και δεν πίστευα στα μάτια μου. Τελικά, πίστεψα αυτό που έβλεπα. Πέρασα πολύ καιρό δίπλα του, ήξερα, ήμουν αθώος που περίμενα κάτι διαφορετικό.

Τις επόμενες εβδομάδες μίλησα με αρκετούς πρώην συμπαίκτες μου που ένιωθαν κι εκείνοι ότι δεν τους σεβάστηκε. Πως τόλμησε ο Μάικλ να μας αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο μετά απ' όσα κάναμε για εκείνον και για το brand του; Επιπλέον, πήρε 10 εκατομμύρια για το ντοκιμαντέρ ενώ εμείς δεν πήραμε σεντ. Για μια ολόκληρη σεζόν αφήναμε κάμερες παντού στις ζωές μας".

Πηγή: Sport24.gr

Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2021 - 19:56

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.