Ολυμπιακός – Απόλλων 0 - 2: Νίκη εκτός Λεμεσού επτά μήνες μετά με total football και στην 2η θέση!!

Εξαιρετικός ο Απόλλωνας πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το ΓΣΠ, 2-0 υπέταξε τον Ολυμπιακό με Νταμπό και Γιάνγκα και φιγουράρει στο 2ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Tην πρώτη νίκη του εκτός λεμεσού στο φετινό πρωτάθλημα και άκρως σημαντική, πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής ο Απόλλων. Οι γαλάζιοι επικράτησαν 2-0 του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και συνεχίζουν την καταδίωξη της ΑΕΚ. Ήταν η πρώτη επιτυχία για την ομάδα της Λεμεσού μακριά από το Τσίρειο μετά τις 21 Μαρτίου, όταν κέρδισαν και πάλι τον Ολυμπιακό ξανά με το ίδιο σκορ (2-0). Εξαιρετικοί οι γαλάζιοι έφθασαν δικαίως στο μεγάλο διπλό. Το κλειδί για τη νίκη κρατούσε ο Μπακαλί Νταμπό, ο οποίος με το πρώτο φετινό του τέρμα άνοιξε το σκορ στο 53’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάνγκα στο 85’, σε ένα… σεντερφορίσιο «διπλό» αφού βρήκαν δίχτυα και οι δυο φορ. Στη 2η θέση με 18 βαθμούς ο Απόλλων, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έμεινε στην 5η θέση με 11 βαθμούς ο Ολυμπιακός που υποχρεώθηκε στην τρίτη εφετινή ήττα του.

Οι μαυροπράσινοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίωρο και ξεθάρρεψαν στο τελευταίο τέταρτο, όμως ο Γιοβάνοβιτς απέκρουσε το τετ α τετ του Γουίλσον στο 41’. Το σουτ του Κυριάκου (απέκρουσε ξανά ο Σέρβος τερματοφύλακας) στο 52’, ένα λεπτά πριν το πρώτο γκολ του Απόλλωνα και το σουτ του Μάντζη στο 56’ (πάνω από το οριζόντιο δοκάρι) ήταν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ολυμπιακός (Γιώργος Πετράκης):  Μολ, Μποβέδα, Σαμπίνια (67′ Ντα Κόστα), Κυριάκου, Ντιανέ, Σάλι (77′ Χαραλάμπους), Νάνι (67′ Κα), Σαρφό, Πεχλιβάνης (55′ Μανρίκε), Γουίλσον, Μάντζης (77′ Ευτυχίδης).

Απόλλων (Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ): Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς (88′ Μαλεκκίδης), Αλμπάνης (70′ Ίλιεφ, Κολ, Χ. Κυριάκου (70′ Σπόλιαριτς), Ζράντι, Πίττας (88′ Στορ), Νταμπό (78′ Γιάνγκα).

Σκόρερ: – / Νταμπό 53′, 85′ Γιάνγκα.

Κίτρινες: Σαμπίνια, Χαραλάμπους / Πίττας, Γιοβάνοβιτς, Μαλεκκίδης.

Αποβολές: – / –

Στάδιο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Αργυρού Μ. Ανδρέας.

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος.

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης.

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης.

VAR: Azevedo Malheiro Helder Miguel.

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης.

Παρατηρητής: Γεωργίου Ανδρέας.

Τελευταία Ενημέρωση: 01 Νοεμβρίου 2021 - 12:04

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
22:00
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για τη στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα
21:36
Στο Ισραήλ αιγυπτιακή αντιπροσωπεία για επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα
21:27
Πύραυλο των Χούθι κατέρριψε βρετανικό πλοίο για πρώτη φορά από το 1991
21:17
Πρόεδρος: «Θετικό μήνυμα προς την Τουρκία στέλνει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»
20:53
Το Υπουργείο Παιδείας χαιρετίζει την ψήφιση Νέων Κανονισμών για Δημοτικά Σχολεία
20:15
Μεσανατολικό: Απελευθέρωση των ομήρων ζητούν από τη Χαμάς 18 χώρες
19:26
Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -Αύριο η εκτύπωσή του...
18:53
Υποβλήθηκαν 2.323 υποψηφιότητες για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
18:39
Στις υπηρεσίες τους επιστρέφουν οι υπάλληλοι που συμπλήρωσαν έξι χρόνια απόσπασης
18:33
Τμήμα Μετεωρολογίας - 3ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
18:04
Βουλή: Με έντονες επικρίσεις εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
17:59
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.