Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε φυτεία και μονάδα μεταποίησης παπουτσόσυκων στην Περιστερώνα

Συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, στελέχη της Επαρχιακής Γραμματείας και στελέχη του κόμματος, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου επισκέφτηκε σήμερα φυτεία και μονάδα μεταποίησης παπουτσόσυκων στην Περιστερώνα.

Υποδεχόμενος τον κ. Νεοφύτου, ο κ. Σολής εκ μέρους της μονάδας, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον κύριο Πρόεδρο στις ακριτικές αυτές εγκαταστάσεις και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να μάθει, να παραγγέλνει του κόσμου, των χωρκατουθκιών όπως είμαι και εγώ, να φυτεύουν προϊόντα αξίας για να πάει και ο τόπος μας καλά και η οικονομία μας καλύτερα. Κύριε Πρόεδρε σας καλωσορίζω με πολύ χαρά».

Από την πλευρά του ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Βρίσκομαι σε ένα πετυχημένο και αυτοδημιούργητο γεωργό και επιχειρηματία. Με πάνω από 80.000 ρίζες παπουτσοσυκιών. Έχω εκπλαγεί και σε συγχαίρω αγαπητέ μου Σολή γιατί πρώτη φορά μαθαίνω κι εγώ ότι από το παπουτσόσυκο κάνεις ζιβάνα, λάδι, ξύδι, κρασί, χυμό και τούτο που καθαρίζεις τα παπουτσόσυκα, τροφές για τα ζώα. Τίποτα δεν πετάς και είναι αυτό που κάνει τη διαφορά από τους πετυχημένους ανθρώπους και έχουμε πολλούς στον τόπο μας. Όμως να μου επιτρέψεις να σε συγχαρώ για κάτι άλλο, το ότι ένας Σολής που μπορεί να τον λαλούν χωρκάτη και αγράμματο, έβαλε τους τα ματογυάλια και θα εξάγει το κυπριακό παπουτσόσυκο στους Harold’s. Φυσικά με τη βοήθεια του Χαρούλη δαμέ».

Τελευταία Ενημέρωση: 31 Οκτωβρίου 2021 - 15:44

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.