Συνεχίζεται ο εμφύλιος στην ΕΔΕΚ

Με ανάρτηση του στο τουίτερ, ο τέως Πρόεδρος της Εδέκ, Γιαννάκης Ομήρου, αναφέρει ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος συνεχίζει τον θλιβερό κατήφορο, παρασύροντας σε αυτόν ένα ιστορικό κόμμα. Διαπρέπει, γράφει, σε καρατομήσεις και διαγραφές.

  Ο κύριος Ομήρου χαρακτηρίζει τον Μαρίνο Σιζόπουλο φτηνό και ανάξιο σχολιασμού.

Συνέχεια στην αντιπαράθεση έδωσαν στελέχη της ΕΔΕΚ από το Τρίτο του ΡΙΚ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του έκτακτου συνεδρίου του κόμματος.

Ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΕΔΕΚ, Μιχάλης Τερέπεης του οποίου η ιδιότητα ανεστάλη από το συνέδριο, δήλωσε ότι δεν παραιτείται από τη θέση του.

Σε σχέση με το επίμαχο θέμα του μητρώου των μελών της ΕΔΕΚ ο κύριος Τερέπεης είπε ότι ο ίδιος κατέχει το μητρώο του 2017 το οποίο αναφέρθηκε ότι χάθηκε. Είπε επίσης ότι η μονογραφή του στο νέο μητρώο δεν σημαίνει την έγκρισή του, αλλά έγινε για να μην αφαιρεθούν σελίδες.

Μιλώντας επίσης στο "Πρωινό Δρομολόγιο" εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας για Σωτηρία και την αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, ο Γιάννης Πιερίδης μίλησε για σκληρή μάχη με κτυπήματα κάτω από τη μέση.

Αναφέρθηκε σε προσπάθεια αλλοίωσης του μητρώου των μελών της ΕΔΕΚ από την παρούσα ηγεσία του κόμματος και ζήτησε να βγει το μητρώο του 2017 στην επιφάνεια.

Για τα λάθη που γίνονται, πρόσθεσε, πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις χαρακτηρίζοντας το χθεσινό συνέδριο ως λάθος.

Θα αποκαλυφθούν όλα κάποια στιγμή, απαντά στις επικρίσεις που δέχεται ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Μιλώντας στο Τρίτο, είπε ότι παραποιούν τα γεγονότα όσον αφορά στο μητρώο. Η νέα ηγεσία της ΕΔΕΚ, πρόσθεσε, διαπίστωσε ότι είχε διαγραφεί από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, γι' αυτό προχώρησαν με βάση παλαιότερο μητρώο το οποίο επικαιροποιήθηκε.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος διερωτήθηκε γιατί ο Μιχάλης Τερέπεης δεν εξέφρασε τις επιφυλάξεις του όταν παρέλαβε το νέο μητρώο, κατηγορώντας τον ότι δεν λέει την αλήθεια.

Κατήγγειλε επίσης ότι κάποιοι έφυγαν εδώ και καιρό από το κόμμα αφού ενθάρρυναν πολίτες να κατέλθουν ως υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς στις εκλογές και καλούσαν του Εδεκίτες να τους ψηφίσουν.

Υπεραμύνθηκε ακόμη της αναφοράς του σε κυφο-ανανιστές λέγοντας ότι κάποιοι άλλαξαν άποψη την τελευταία νύχτα για το σχέδιο Ανάν.

Παρέμβαση και από Ομήρου

  Με ανάρτηση του στο τουίτερ, ο τέως Πρόεδρος της Εδέκ, Γιαννάκης Ομήρου, αναφέρει ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος συνεχίζει τον θλιβερό κατήφορο, παρασύροντας σε αυτόν ένα ιστορικό κόμμα. Διαπρέπει, γράφει, σε καρατομήσεις και διαγραφές.

  Ο κύριος Ομήρου χαρακτηρίζει τον Μαρίνο Σιζόπουλο φτηνό και ανάξιο σχολιασμού.

Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2021 - 10:56

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

17 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας-3ο Δελτίο Καιρού 17/4/2024
22:06
Τίτλοι Ειδήσεων: Tετάρτη 17 Απριλίου 2024
22:04
Η ΥΚΑΝ έχει στείλει 420 μαθητές σε θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης
22:00
Νίκος Δένδιας: Έχει δρομολογηθεί anti-drone θόλος στο Αιγαίο, όπως του Ισραήλ
21:50
Παγκύπρια 24ωρη απεργία του Συνδέσμου Εργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων- Καταδικάζει η ΟΕΒ
21:27
Κοινή επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη και της Προέδρου της Κομισιόν στο Λίβανο στις 2 Μαϊου
20:49
Πρόγραμμα για στήριξη τ/κ επιχειρήσεων από ΕΕ ανακοίνωσε η Κομισιόν
20:10
Διχασμένη η Ισραηλινή κοινωνία – Αντίθετη η πλειοψηφία των πολιτών στο ενδεχόμενο να ξεσπάσει και δεύτερος πόλεμος
18:45
Τα ζητήματα μετανάστευσης και τη στήριξη της οικονομίας θεωρούν ως πιο σημαντικά ενόψει των ευρωεκλογών οι Κύπριοι
18:09
"Οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή προς το παρόν δεν έδειξαν να έχουν κάποιες επιπτώσεις στις τουριστικές αφίξεις στην Κύπρο"
18:06
Αποφυγή έκθεσης στη σκόνη συστήνουν οι πνευμονολόγοι ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες
17:29
Ικανοποίηση υπουργείου Οικονομικών για τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία
17:25
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.