«Αυτοψία» στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Σίμος Ιωάννου

«Αυτοψία» στην περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Σίμος Ιωάννου, συνοδευόμενος από το δημοτικό συμβούλιο του κατεχόμενου δήμου, με αφορμή τις έκνομες ενέργειες των Τούρκων, αλλά και τα έργα που πραγματοποιεί ο κατοχικός στρατός στην περιοχή προκειμένου να ανοίξουν νέα δίοδο.

«Αυτή η πόλη ανήκει στους Αμμοχωστιανούς και υπάρχει νόμιμη αρχή, η οποία δε θα σταματήσει να διεκδικεί την επιστροφή της», δήλωσε ο Σίμος Ιωάννου

Έστειλε το μήνυμα πως οι Αμμοχωστιανοί είναι έτοιμοι να επιλύσουν το πρόβλημα και να αποδείξουν πως με τους Τουρκοκύπριους δεν του χωρίζει τίποτα, όπως ειπε «Μπορούμε να ζήσουμε μαζί με αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας, τα οποία μπορούσαν να τα εφαρμόσουν και να επιστρέψουμε υπο την Αιγίδα του οργανισμού ΗΕ, αποδεικνύοντας πως αυτή η πόλη μπορεί να γίνει ένα υπόδειγμα του πως μπορεί να ανοιχτεί αυτή η πόλη και να επωφεληθούμε όλοι.»

Ιδιαίτερα συγκινημένος αναπόλησε τα μαθητικά του χρόνια τονίζοντας πως υπάρχει ελπίδα, «Μετά από μια σκοτεινή νύκτα βγαίνει η πιο φωτεινή η αυγή», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ωστόσο ότι «ο χρόνος κυλά εναντίον μας».

«Οι έκνομες ενέργειες της Τουρκίας γίνονται όλο και πιο προκλητικές αλλά αυτοί που τα κάνουν αυτά, είναι όσοι δεν θέλουν λύση, αλλά δύο κράτη» . Ο ΄δημος Αμμοχώστου προέβη σε πολλές ενέργειες, ενημερώνοντας άλλα κράτη για τις ενέργειες της Τουρίας, αλλά σίγουρα, ειπε, δεν μπορούμε να αρπάξουμε τα όπλα

Τελευταία Ενημέρωση: 23 Οκτωβρίου 2021 - 14:23

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Τελευταιες Ειδησεις

29 Μαρτίου
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων επιστρέφει το Ισραήλ
16:25
Καμπανάκι πνευμονολογικής για τη σκόνη
16:10
Πρόεδρος: Αξιοποίηση της θετικής προβολής της Κύπρου για επίτευξη του στόχου της επανένωσης
16:00
Τατζικιστάν: Εννέα συλλήψεις για εμπλοκή στη φονική επίθεση στη Μόσχα
15:23
Σε μονόωρη στάση εργασίας κατήλθε το προσωπικό του ΡΙΚ
13:30
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
13:04
Ελλάδα: Ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της
12:55
Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα
12:39
Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ τον Μάιο
12:31
Πρόστιμα ύψους 80 χιλιάδων ευρώ σε 40 παρόχους υγείας για καταχρήσεις στο ΓΕΣΥ
12:24
Τμήμα Μετεωρολογίας 2ο Δελτίο Καιρού 29/3/2024
11:59
Σύλληψη δύο προσώπων για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
11:47
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.