Ναδάλ και Σερένα υπέρ των προληπτικών μέτρων στην Αυστραλία

Ο Ράφαελ Ναδάλ τάχθηκε υπέρ των αυστηρών μέτρων κατά του κορονοϊού που τηρούνται στην Αυστραλία. Ο σούπερ σταρ του τένις αναγνώρισε ότι είναι δύσκολο να μένεις σε καραντίνα, αλλά αν υπολογίσει κανείς πόσες ζωές έχουν χαθεί θα πρέπει άπαντες να κάνουν υπομονή.

«Όταν ήρθαμε εδώ, γνωρίζαμε ότι τα μέτρα θα ήταν αυστηρά, επειδή γνωρίζαμε ότι η χώρα δίνει μεγάλη μάχη με την πανδημία», δήλωσε ο Ισπανός στο CNN και πρόσθεσε:

«Είναι φυσιολογικό να διαμαρτύρεσαι με κάποιο τρόπο, αλλά από την άλλη πλευρά... βλέπεις πόσοι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Πόσοι άνθρωποι χάνουν τον πατέρα τους, τη μαμά τους, χωρίς να έχουν την ευκαιρία να τους αποχαιρετήσουν. Είναι πραγματικό γεγονός, αυτό συμβαίνει για παράδειγμα στη χώρα μου. Οι στενοί άνθρωποι μου υποφέρουν από αυτήν την κατάσταση«

Η Αυστραλία κατέγραψε περισσότερες από 22.000 κρούσματα και 909 θανάτους από τον κοροναϊό.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν στην Αυστραλία έμειναν για 14 ημέρες καραντίνα και στη συνέχεια θα μπορούν να προπονούνται κανονικά
Οι διοργανωτές έλαβαν επίσης τη δημόσια στήριξη της Σερένα Γουίλιαμς. «Είναι σούπερ, πολύ αυστηρά τα μέτρα, αλλά είναι πολύ καλά», είπε στο The Late Show With Stephen Colbert.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 15:36

Τελευταιες Ειδησεις

19 Μαρτίου
Κόμπος: Η Λευκωσία δεν εντοπίζει οποιαδήποτε διάσταση απόψεων μεταξύ τουρκοκυπριακής ηγεσίας και Τουρκίας
11:38
Τμήμα Μετεωρογίας-2ο Δελτίο Καιρού 19/3/2024
11:21
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Ενδεικτικές των προθέσεων της Αγκύρας οι δηλώσεις Ερντογάν
10:57
Αθήνα: Πρόδηλη στρέβλωση της ιστορικής αλήθειας οι δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο
10:36
Εντός του έτους νομοσχέδιο το οποίο θα διέπει τη δημιουργία πανεπιστημιακών κλινικών
09:48
Μεγάλες ζημίες προκλήθηκαν από τη χθεσινή θεομηνία
09:14
Έτοιμο το "Τζένιφερ" να μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια 500 τόνων στη Γάζα
08:53
Υπουργός Ενέργειας: Εφικτή η ολοκλήρωση του τερματικού στο Βασιλικό
08:48
Τρία οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς από φωτιά στη Γεροσκήπου
08:38
Τίτλοι Ειδήσεων: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
06:48
ΗΠΑ: Νεκρός ο Μαρουάν Ίσα - Το «Νο3» του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς
06:38
Οι ΗΠΑ κατέστρεψαν πυραύλους και drones των Χούθι
06:15
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.