Αστυνομία: Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα

Στις κυριότερες οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνει η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, στην περιοχή Τροόδους, οι δρόμοι είναι ανοικτοί και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί αφού λόγω των καιρικών συνθηκών οι δρόμοι είναι ολισθηροί.
 
Στο μεταξύ, σε ορισμένες περιοχές, λόγω εργασιών που εκτελούνται είναι πιθανόν να επηρεαστεί η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης.
 
Στο πλαίσιο της κατασκευής του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, η ανατολική λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, προς Λεμεσό, θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από το ύψος του Ζυγιστικού Σταθμού Λατσιών μέχρι την έξοδο προς Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.
 
Η τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο συγκεκριμένο τμήμα, θα διεξάγεται με δύο λωρίδες κυκλοφορίας.  Η κυκλοφορία οχημάτων από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού προς Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου θα είναι απρόσκοπτη.
 
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 15 Μαρτίου.
 
Την ίδια στιγμή, τμήματα του δρόμου Σωτήρας – Αγίας Θέκλας, στην επαρχία Αμμοχώστου, παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω εκτέλεσης οδικών εργων.
 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.
 
Στην επαρχία Λάρνακας, μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου, εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.
 
Οι εργασίες εκτελούνται καθημερινά από τις 7π.μ. μέχρι και τις 4μ.μ. και κατά τη διάρκειά τους, τμήμα της λωρίδας κυκλοφορίας, του δρόμου, από το αντλιοστάσιο του ΤΑΥ στην Κοφίνου μέχρι τη “Δεξαμενή” Χοιροκοιτίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου (συνολικό μήκος 950 μέτρα, περίπου) και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.
 
Στην πόλη της Λάρνακας, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, εκτελούνται εργασίες στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή, για δημιουργία κυκλικού κόμβου. Λόγω των εργασιών, στο τμήμα της λεωφόρου Γρ. Διγενή, από τον κυκλικό κόμβο ‘ΓΣΖ’ μέχρι και τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (παρά την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου), υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.
 
 Εργασίες για κατασκευή κυκλικού κόμβου διεξάγονται και στη λεωφόρο Γ. Χριστοδουλίδη, στη Λάρνακα. Λόγω των εργασιών, στο τμήμα της Λεωφόρου Γ. Χριστοδουλίδη, από τον κυκλικό κόμβο ‘ΓΣΖ’ μέχρι τον κυκλικό κόμβο ‘Νέου Νοσοκομείου’, ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διακίνηση της κυκλοφορίας.

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 07 Φεβρουαρίου 2021 - 15:46

Τελευταιες Ειδησεις

18 Οκτωβρίου
Το θέμα των πολιτογραφήσεων ενόψει των «βουλευτικών» έθεσε η Γενί Ντουζέν
21:42
Aίγυπτος: Απαγόρευση εισόδου σε μη εμβολιασμένους φιλάθλους και σε μη εμβολιασμένους δημοσίους υπαλλήλους
21:32
Πλησίασαν τις 50 χιλιάδες τα ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο
21:02
Υεμένη: 150 αντάρτες Χούθι νεκροί σε νέες αεροπορικές επιδρομές νότια της Μαρίμπ
20:31
Τσεχία: Ο πρόεδρος Ζέμαν δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του
20:15
Γραπτή Δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου – Απάντηση σε κ. Αρίστο Δαμιανού και ΑΚΕΛ
20:05
Κορωνοϊός: Δύο θάνατοι, 166 τα κρούσματα και 57 νοσηλευόμενοι
19:34
Αφιερωμένη στον σερ Ντ έιβιντ Έιμες η συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων
19:30
Έγγραφο με επιλογές αντίδρασης σε σχέση με Βαρώσια και ΑΟΖ θα εξετάσουν τον Νοέμβριο οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ
19:25
Στη Βουδαπέστη ο ΥΠΕΞ
19:16
Τάταρ: Δεν υπάρχει κυπριακότητα, μόνο Έλληνες και Τούρκοι στην Κύπρο
18:57
Νικόλας Παπαδόπουλος: Το ΔΗΚΟ θα επικεντρωθεί στο να δώσει καλύτερη προοπτική, στην τουριστική βιομηχανία
18:52
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand