Θέματα συνεργασίας ΡΙΚ και Επιτρόπου Περιβάλλοντος συζήτησαν Α. Φράγκος και Κ.Βασιλείου

Την εμβάθυνση της συνεργασίας  προς όφελος της κοινωνίας μεταξύ του ΡΙΚ και του Γραφείου της  Επιτρόπου Περιβάλλοντος, συζήτησαν  σήμερα ο Πρόεδρος του Διοικητικού  Συμβουλίου του ΡΙΚ κ.Ανδρέας  Φράγκος και η Επίτροπος Περιβάλλοντος  κα Κλέλια Βασιλείου.

Η κυρία Βασιλείου επισκέφθηκε  σήμερα το ΡΙΚ, όπου είχε συνάντηση  με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ κύριο Ανδρέα Φράγκο, τον Αν. Γενικό Διευθυντή κύριο Γρηγόρη Μαλιώτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση ο κύριος Φράγκος  ανέφερε ότι έχει εκφράσει στην Επίτροπο Περιβάλλοντος τη στήριξη της  Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης στην εφαρμογή των πολιτικών για το περιβάλλον, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι εδώ  και χρόνια το ΡΙΚ έχει ευαισθητοποιηθεί και προβάλλει την εκπομπή  «Σπίτι στη Φύση».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ  εξέφρασε την ετοιμότητα του ΡΙΚ να προβάλει και να στηρίξει τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, υλοποιώντας στο βαθμό που αρμόζει, το ρόλο του ως η δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Από την πλευρά της η κυρία  Βασιλείου χαρακτήρισε ιδιαίτερα  εποικοδομητική τη συνάντηση, σημειώνοντας ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση συνιστά την κύρια έκφραση  πληροφόρησης και εκπαίδευσης του  κοινού σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ανέφερε επίσης ότι αρχίζει μια  πολύ σημαντική συνεργασία ανάμεσα  στο ΡΙΚ και το γραφείο της  με στόχο να δοθούν με απλοποιημένη γλώσσα όλα τα μηνύματα προς το κοινό, ευχαριστώντας το ΡΙΚ για αυτό.

 

Τελευταιες Ειδησεις

07 Μαρτίου
Αρχιεπίσκοπος: Θεάτρο του παραλόγου οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
16:11
Εκτός τελικού ο Μίλαν
16:03
Eurostat: Σε χαμηλά επίπεδα η θέση γυναικών μελών στη Βουλή της Κύπρου
15:57
Τεχεράνη: Κάλεσε τους Ευρωπαίους να αποφύγουν απειλές και πιέσεις
15:04
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης , ήταν να σωθούν ανθρώπινες ζωές
14:57
Δήμος Γεωργιάδης: Ύψιστος στόχος μας είναι η απελευθέρωση και επανένωση του τόπου μας
14:48
Η συνέχεια σήμερα με Ερμής - Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ - Ολυμπιακός
13:42
Πέτρος Καραγιάννης: Από τις εξελίξεις θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις
13:05
Βίκτωρας Παπαδόπουλος:Η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν συζητά τίποτε άλλο ως λύση στο Κυπριακό, πέραν της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα
12:57
Ο ΔΗΣΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
12:38
ΤΟ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΕ
12:35
Παραδίδεται αύριο το πρωί στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος Άντρη Ελευθερίου.
11:14
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand