Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω εργασιών σε παρακαμπτήριο Λεμεσού και αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων Έργων για την ερχόμενη Κυριακή, λόγω εργασιών κλαδέματος και επιδιόρθωσης φρεατίων περισυλλογής υδάτων θα πραγματοποιούνται στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας και Μέσα Γειτονιάς, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, εργασίες κλαδέματος θα πραγματοποιούνται από το Τμήμα Δασών μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00 της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου,  εντός της κεντρικής νησίδας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού και στον Αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 200 μέτρων και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Την ίδια μέρα και μεταξύ των ωρών  06:00 – 12:30, θα πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης φρεατίων περισυλλογής υδάτων, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγίας Φύλας και Μέσα Γειτονιάς,  με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος περίπου 200 μέτρων και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.
 
Πηγή: (ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΓΚ)

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 18:51

Τελευταιες Ειδησεις

21 Ιουνίου
Νικητής στο Ράλι Φθιώτιδος ο Τσουλόφτας
23:21
Μπορρέλ: το ερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δεν να προχωρήσει βαθύτερα στο θέμα των σχέσεων Τουρκίας
18:54
Ελλάδα- Κορονοϊός: 209 κρούσματα και 17 θάνατοι
18:15
ΥΠΕΞ: Να ληφθούν υπόψη από την ΕΕ οι προθέσεις της Τουρκίας
18:02
Μάας: Ανθρώπινα δικαιώματα και κράτος δικαίου προϋποθέσεις για την εμβάθυνση της σχέσης ΕΕ-Τουρκίας
17:58
Μελέτη επιβεβαιώνει ότι το φάρμακο αντισωμάτων των GSK-Vir μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας, θανάτου σε ασθενείς με Covid-19
17:27
Η ισπανική κυβέρνηση θα δώσει χάρη στους φυλακισμένους αυτονομιστές ηγέτες της Καταλονίας
17:00
Για «ταλαιπωρία και καθυστερήσεις» στα διεθνή ταξίδια φέτος προειδοποιεί ο Μπόρις Τζόνσον
16:40
Επίσκεψη Λουτ, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη - ΓΓ ΟΗΕ αυτή την εβδομάδα
16:11
Ελλάδα: Δύο νεκροί από συντριβή μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Ηλεία
16:00
Ο νέος Πρόεδρος του Ιράν δεν προτίθεται να συναντηθεί με τον Τζο Μπάιντεν
15:16
Συνάντηση Μητσοτάκη- Σίσι: Είναι εκτός θέματος οι αξιώσεις περί λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
15:01
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand