Στο νεοανακαινισμένο κτήριο στην Πάφο από σήμερα οι υπηρεσίες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας

Στο νεοανακαινισμένο κτήριο της 25ης Μαρτίου μεταστεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι από σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου τίθεται σε λειτουργία το νεοανακαινισθέν διατηρητέο κτίριο επί της οδού 25ης Μαρτίου αρ. 26, απέναντι από τον Δημόσιο Κήπο, στο οποίο μεταστεγάστηκαν οι ακόλουθες Υπηρεσίες.

Όπως όλες οι Υπηρεσίες του Τμήματος Δημόσιας Υγείας, Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, δηλαδή η Υγειονομική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Καθαριότητας, η Υπηρεσία Πρασίνου και ο τομέας της διαχείρισης παραλιών.

Για την Τροχονομική Υπηρεσία., επισημαίνεται επίσης,ότι τα εξώδικα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις πληρώνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.pafos.org.cy και, εφόσον παραστεί ανάγκη, στο Τμήμα Οικονομικών, το οποίο στεγάζεται στο διπλανό επίσης νεοανακαινισθέν διατηρητέο κτίριο.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας όλων των Υπηρεσιών, οι αριθμοί τηλεομοιοτύπων (φαξ), καθώς επίσης οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) παραμένουν τα ίδια.

Για το σκοπό της μεταστέγασης των εν λόγω Δημοτικών Υπηρεσιών, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχουν πλήρως ανακαινιστεί, εσωτερικά και εξωτερικά, τα δύο νεοκλασικά διατηρητέα κτίρια, ώστε να ανταποκρίνονται τόσο στις απαιτήσεις του κοινού για γρήγορη, άνετη και εύκολη εξυπηρέτηση, όσο και στις σύγχρονες ανάγκες της Δημοτικής Υπηρεσίας.

Όπως αναφέρεται, τα ανακαινισμένα κτίρια διαθέτουν άνετους και λειτουργικούς χώρους, εύκολη προσβασιμότητα και βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Δημοτικό Μέγαρο, γεγονός που καθιστά δυνατή την αποτελεσματικότερη διοίκηση και λειτουργία της δημοτικής μηχανής, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση σημαντικών ποσών που διατίθεντο για την ενοικίαση κτιρίων,καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:08

Τελευταιες Ειδησεις

01 Δεκεμβρίου
Καρολίνα Στυλιανού:Ανησυχία για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων που εντοπίστηκε κυρίως στα δημοτικά σχολεία
08:21
Πραγματοποιείται σήμερα η πρώτη τριμερής συνάντηση των υπουργών Άμυνας Κύπρου, Ιορδανίας και Ελλάδας
08:04
Συνέρχεται το απόγευμα, το πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ - Στην ατζέντα και οι προεδρικές εκλογές 2023
08:00
Μακελειό σε λύκειο του Μίσιγκαν -15χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο του
07:58
Στην Κύπρο αύριο ο Ποντίφικας
07:57
ΑΣΔΥΚ:Στο στόχαστρο της κυβέρνησης το προσωπικό παροχής υπηρεσιών υγείας, μέλη της αστυνομίας, πυροσβεστικής και Ε.Φ.
07:54
Ακόμα δυο συλλήψεις για τα επεισόδια σε γήπεδο στην Πάφο
07:45
Άγνωστοι διέρρηξαν κατοικία στο χωριό Κονιά - Έφυγαν με λεία ένα στρατιωτικό τυφέκιο, γεμιστήρες, κυνηγετικά όπλα και χρυσαφικά
07:03
Έντονα παράπονα από συγγενείς 77χρονου ο οποίος απεβίωσε μέσα σε ταξί καθ' οδόν προς το νοσοκομείο Πάφου
07:00
Αφαντος παραμένει ο 23χρονος από τη Συρία - Καταζητείται για την υπόθεση εξαφάνισης των  δύο γυναικών από τη Ρωσία
06:48
Στη λήψη επιπρόσθετων μέτρων προχωρά αύριο το υπουργικό Συμβούλιο
06:40
Κλιμακώνουν τα απεργιακά μέτρα οι διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών
06:30
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand