Για πρώτη φορά, το «Scarlet» των Stones μαζί με Jimmy Page

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η Universal Music κυκλοφορεί deluxe έκδοση του «Goat's Head Soup» και ως πρόγευση οι Rolling Stones προσφέρουν το «Scarlet», ένα κομμάτι που βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά στο οποίο παίζουν ο Jimmy Page των Led Zeppelin και ο Ric Grech, πρώην μπασίστας των Traffic/Blind Faith.

To «Scarlet» ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 1974, μήνες μετά την ολοκλήρωση των sessions για το «Goat's Head Soup», αλλά οι Stones αποφάσισαν να το εντάξουν στην καινούργια έκδοση. Ο Keith Richards θυμάται: «...μπήκαμε στο τέλος μιας session των Zeppelin. Έφευγαν εκείνη τη στιγμή και εμείς ήμασταν προγραμματισμένοι αμέσως μετά και πιστεύω ότι ο Jimmy αποφάσισε να μείνει. Στην πραγματικότητα, δεν το ετοιμάζαμε για τραγούδι, βασικά ήταν για ένα ντέμο, ξέρεις, απλά για να έχουμε την αίσθησή του, αλλά βγήκε καλό, με τέτοια σύνθεση μουσικών, ξέρεις, καλύτερα να το χρησιμοποιήσουμε». Σε ανακοίνωση, ο Mick Jagger είπε: «Θυμάμαι να το τζαμάρω αυτό για πρώτη φορά με τον Jimmy και τον Keith στο υπόγειο στούντιο του Ronnie. Ήταν σπουδαία session».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 19:50

Τελευταιες Ειδησεις

25 Απριλίου
Τμήμα Μετεωρολογίας - 2ο Δελτίο Καιρού 25/04/24
11:22
Επιχείρηση εναντίον του νοτίου Λιβάνου εξαπέλυσε το Ισραήλ
11:08
Αρχίζει ποινική διερεύνηση για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου
10:47
Κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τη φρεγάτα Ύδρα
10:41
Αγανακτισμένος ο Υπουργός Οικονομικών για τις προτάσεις για τις πολλαπλές συντάξεις
09:36
Αρχίζει διοικητική έρευνα για την πυρκαγιά στην περιοχή Ασγάτας – Σανίδας – Βάσας Κελλακίου
09:22
Ένταλμα σύλληψης σε επιχειρηματία για την πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου
09:14
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έτοιμη η Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές του καλοκαιριού
08:58
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
06:37
Ελλάδα: Στον ανακριτή σήμερα ο Βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος
06:27
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος της Κύπρου για ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα βοήθησε αλλά δεν αρκεί
05:37
Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Υψιστη προτεραιότητα για την κυβέρνηση ο τομέας της ενέργειας
05:34
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.