Mε αυξημένο πτητικό πρόγραμμα το αεροδρόμιο Πάφου

Aυξημένο αναμένεται το πτητικό πρόγραμμα στο αεροδρόμιο Πάφου τον μήνα Ιούλιο , σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes Airports.

Σήμερα στον αερολιμένα Πάφου αναμένονται τέσσερις πτήσεις από Κρακοβία, Πολωνία ,Αγγλία και Ισραήλ και τέσσερις αναχωρήσεις.
Συγκεκριμένα στις 10:10 αναμένεται η πρώτη πτήση μετά την εποχή της πανδημίας από την Κρακοβία με την Ryanair . Στις 12:30 αναμένεται η άφιξη της πτήσης από την Πολωνία (Poznan) στις 12:30 επίσης με την Ryanair και ακολουθεί η πτήση στις 12:45 από την Αγγλία Liverpool καθώς και η πτήση επίσης στις 12:45 από το Ισραήλ (Tel Aviv).

Επίσης από την 1η Ιουλίου μέχρι την 1η Αυγούστου αναμένονται στο αεροδρόμιο Πάφου πτήσεις από 20 περίπου προορισμούς μέχρι στιγμής όπως, την Αρμενία(Yerevan) , την Αυστρία(Vienna) , το Βέλγιο(Brussels) , Εσθονία( Tallinn) , Γερμανία (Berlin) την Ελλάδα( Χανιά, Μύκονο και Θεσσαλονίκη) , από την Πολωνία(Gdansk, Katowice,Krakow,Poznan,Warsaw), την Ρουμανία (Bucharest) , την Ρωσία, ( Moscow) την Σλοβακία (Bratislava), Ουκρανία(Kiev), Βρετανία ( Belfast, Birmingham, Bristol, Bournemouth,Liverpool , Edinburgh, Luton, London Gatwick, London Stansted ) και τη Tσεχία( Prague) .

Επίσης πτήσεις αναμένονται από Ολλανδία ( Amsterdam,Eidohoven), Ουγγαρία(Βudapest), Ισραήλ(Tel Aviv) , Ιρλανδία(Dublin) , Ιταλία(Milan, Rome) , Ιορδανία(Amman), Λιθουανία ( Kaunas), Λάτβια (Riga).

Οι αερογραμμές που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο Πάφου με τους 20 προορισμούς μέχρι στιγμής είναι οι αεροπορικές εταιρείες της Ryanair, Tui Fly Belgium, Easyjet, S7 Airlines,Jet2.com και Τui Airways.

Σημειώνεται πως χτες το αεροδρόμιο Πάφου είχε δύο αφίξεις και δύο αναχωρήσεις , με βάση τα όσα ισχύουν μετά την τρίτη φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο μεταξύ στο αεροδρόμιο Πάφου συνεχίζονται να λαμβάνονται μέτρα όπως θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτήριο του αεροδρομίου, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και στους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε αυτή βραχεί.

Επίσης στο αεροδρόμιο Πάφου, έχει τεθεί σε λειτουργία και ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον κορωνοϊό και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για την σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων.

Υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση αποστάσεων κτλ).

Γίνονται εξάλλου συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:18

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
18:00
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.