Eπαναλειτουργούν αύριο τα αεροδρόμια της Κύπρου μετά την πανδημία του κορονοϊού

Επαναλειτουργούν αύριο Τρίτη 9 Ιουνίου τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα αεροδρόμια είχαν κλείσει με διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για απαγόρευση διενέργειας πτήσεων από και προς την Κύπρο, που τέθηκε σε ισχύ στις τρεις τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ αύριο θα πραγματοποιηθούν πέντε αφίξεις και πέντε αναχωρήσεις και από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, με την πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Aegean να αναχωρεί γύρω στις οκτώ το πρωί με προορισμό την Αθήνα.

Η πρώτη πτήση που θα προσγειωθεί στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί επίσης από την Aegean, προερχόμενη από την Αθήνα και αναμένεται να φτάσει γύρω στις 12.15 το μεσημέρι.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννης Καρούσος θα μεταβεί γύρω στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τους πρώτους επιβάτες που φτάνουν στην Κύπρο μετά την απαγόρευση πτήσεων από και προς το νησί.

Σημειώνεται ότι αύριο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν πτήσεις από και προς το Τέλ Αβίβ, τη Σόφια και την Αθήνα.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 20:41

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Έκθεση ΟΗΕ: Η διαίρεση της Κύπρου εμποδίζει την απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από όλους τους κατοίκους
22:08
Τίτλοι Ειδήσεων: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
22:00
Εγκρίθηκε από την ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ
21:06
Μίνι ανασχηματισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο
21:02
Δύο παραιτήσεις στην ελληνική κυβέρνηση
20:59
Τι διέταξε το διεθνές δικαστήριο το Ισραήλ
20:52
Πρόεδρος: Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα παντοπωλεία
20:49
Έκπτωση 50% στα εξώδικα των 300 ευρώ σε όσους πληρώνουν εντός 30 ημερών
18:48
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.