Καραγίαννης: Ενδεχόμενη έναρξη προπονήσεων τον Μάιο και αγώνων τον Ιούνιο

Οι προπονήσεις των ομάδων θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τον Μάιο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Πέτρος Καραγιάννης, αναφέροντας παράλληλα ότι αρχές Ιουνίου θα μπορούσαν να αρχίσουν οι αγώνες του πρωταθλήματος, "εφόσον τα σωματεία θεωρήσουν ότι είναι έτοιμα και παράλληλα δεν έχουμε θέματα διάδοσης του κορωνοϊού».
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Καραγιάννης είπε ότι σε πρώτη φάση θα μπορούσαν να αρχίσουν οι προπονήσεις, εφόσον γίνονται σε ανοικτούς χώρους και δεν υπάρχει σωματική επαφή, εξηγώντας ότι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλο, μέχρι που οι συνθήκες να γίνουν πιο ασφαλής.
 
Παιχνίδι που να μαρκάρει ο ένας τον άλλον και να υπάρχει σωματική επαφή, τουλάχιστον, στο πρώτο στάδιο, είναι επικίνδυνο, σημείωσε.  
 
Επιπλέον, ο κ. Καραγιάννης είπε ότι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αλλάζουν ενδυμασία στις κερκίδες, που είναι ανοικτός χώρος, ενώ για μπάνιο θα μπορούσαν κάποιοι να πάνε σπίτι τους ή να κάνουν με τη σειρά στα αποδυτήρια.
 
Σε δεύτερη φάση, σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη, «εφόσον δεν έχουμε πρόβλημα μετάδοσης του ιού θα μπορούσε κάποιος να σκεφθεί ότι και η σωματική επαφή δεν είναι πρόβλημα πλέον».
 
 Τότε, αρχές Ιουνίου θα μπορούσαν να αρχίσουν και οι αγώνες του πρωταθλήματος, αλλά κεκλεισμένων των θυρών αρχικά, κατέληξε.
 

 

Πηγή ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:32

Τελευταιες Ειδησεις

28 Μαρτίου
Φεύγει για Γάζα , το πιθανότερο το Σάββατο, το πλοίο Jennifer
17:37
10 Μαΐου η απόφαση για τον Θανάση
17:31
Μονόωρη στάση εργασίας αύριο στο ΡΙΚ, λόγω μη καταβολής μισθών
17:13
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων
16:23
Τμήμα Μετεωρολόγιας 3ο Δελτίο Καιρού 28/3/2024
16:21
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταγγέλλει την Τουρκία για παράνομες απελάσεις Σύρων
16:03
Στην πρώτη γραμμή της δράσης για το κλίμα - 24 Μαρτίου 2024
15:50
Το ποσό των 140 εκατομμυρίων θα καταβάλει στο κράτος η ΚΕΔΙΠΕΣ
15:16
Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την έγκριση των νέων μέτρων κατά της ακρίβειας
14:54
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Κίεβο
14:45
Η ΔΗΠΑ χαιρετίζει το νέο πακέτο μέτρων κατά της ακρίβειας
14:40
ΕΔΕΚ: Το τρίτο πακέτο μέτρων προσφέρει σημαντική στήριξη σε ευάλωτες ομάδες
14:22
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.