Απεβίωσε 80xρονη που νοσηλευόταν στο ΓΝ Πάφου

Γυναίκα ηλικίας 80 ετών που νοσηλευόταν στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών του ΓΝ Πάφου απεβίωσε τις πρωινές ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η 80χρονη νοσηλευόταν στον θάλαμο ύποπτων περιστατικών  λόγω λοίμωξης αναπνευστικού και με άλλες νοσηρότητες σε αναμονή της εξέτασης για covid- 19.

Εξάλλου στον θάλαμο εισήχθη σήμερα γυναίκα ηλικίας  94 ετών η οποία μεταφέρθηκε από ίδρυμα λόγω πυρετού και αδυναμίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν  πως νωρίς το απόγευμα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία στο Ακτινολογικό Τμήμα του ΓΝ Πάφου άνδρας ηλικίας 49 ετών με κλινική και ακτινολογική εικόνα covid -19, o oποίος ακολούθως επρόκειτο να εισαχθεί είτε στο θάλαμο ύποπτων περιστατικών, είτε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου ανάλογα με τα ευρήματα.

Επίσης, γυναίκα ηλικίας 85 ετών νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου με αναπνευστική δυσχέρεια εξαιτίας της οποία χρήζει υποστήριξης με αναπνευστική συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την διεύθυνση του Νοσοκομείου Πάφου η 85χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση για covid- 19 τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:33

Τελευταιες Ειδησεις

20 Απριλίου
Υπ.Δικαιοσύνης: Υπάρχουν ευθύνες για την απόδραση του υπόδικου και θα αποδοθούν
16:34
Μακραίνει η λίστα των θυμάτων στη Γάζα
15:46
Έλληνας Υπ.Άμυνας: Ο ελληνικός εναέριος χώρος θα καταστεί αδιαπέραστος
14:55
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από Αίγυπτο και Τουρκία
13:39
Ελλάδα: Μικρά προβλήματα από την κακοκαιρία
13:29
Τίτλοι Ειδήσεων: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
13:00
Ντουμπάι: Τεράστιο το κόστος των ζημιών από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών
12:35
Επιστολή ΑΚΕΛ στον υπουργό Οικονομικών για την πράσινη φορολογία
12:18
Ελλάδα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες
11:47
Σε ατύχημα αποδίδεται η έκρηξη στο Ιράκ
11:23
Τμήμα Μετεωρολογίας-2ο Δελτίου Καιρού 20/4/24
11:17
Ανάρτηση του φωτογραφικού υλικού «Διά χειρός Αττίλα» της Κάτιας Χριστοδούλου στον Ψηφιακό Ηρόδοτο
11:13
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.