Άγνωστοι ανατίναξαν ξανά ΑΤΜ στη Λεμεσό

Έδρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτα τα εγκληματικά στοιχεία στη Λεμεσό, αποσπώντας το χρηματικό ποσό αυτόματης ταμειακής μηχανής τράπεζας, αφού πρώτα προκάλεσαν έκρηξη. Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό σε ΑΤΜ τις τελευταίες 20 μέρες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι πυροδότησαν, γύρω στις 3.40, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην αυτόματη ταμειακή μηχανή τραπεζικού καταστήματος στον Άγιο Αθανάσιο και αφού απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για διαλεύκανση της υπόθεσης, η οποία δεν αποκλείεται να σχετίζεται με παρόμοια περιστατικά που σημειώθηκαν στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε ΑΤΜ τράπεζας στην Αγία Φυλα, τα ξημερώματα της 7ης Απριλίου, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Με πανομοιότυπο τρόπο άγνωστοι ανατίναξαν κινητή ΑΤΜ τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, αποσπώντας μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ αποπειράθηκαν να πράξουν το ίδιο και σε δεύτερη μηχανή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Τελευταία Ενημέρωση: 05 Φεβρουαρίου 2021 - 21:50

Τελευταιες Ειδησεις

19 Απριλίου
Τίτλοι Ειδήσεων: Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
21:35
Τουρίστες βρήκαν εκατοντάδες κροτίδες σε σακούλα σκουπιδιών
20:49
Αυξήθηκαν οι νεκροί τρεις μέρες μετά την καταιγίδα
20:42
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν
20:35
Εκπρόσωπος Κομισιόν: Eνδείξεις για αποκλιμάκωση έντασης Ισραήλ- Ιράν
20:18
10 κράτη συμφωνούν με την Κύπρο για επανακαθορισμό περιοχών Συρίας
19:29
Δέσμευση χωρών του ΝΑΤΟ για ενίσχυση του Κίεβο
19:26
Επικοινωνία υπουργών εξωτερικών Τουρκίας - Ιράν
19:13
Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από τις κεντρικές
19:07
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα
18:52
ΑΚΕΛ: Η κυβέρνηση να ενημερωθεί εάν έγινε μεταφορά πυραύλων στο Ισράηλ μέσω Κύπρου
17:37
Γ.Γ ΟΗΕ: Καιρός να σταματήσει ο κύκλος των αντιποίνων στη Μέση Ανατολή
17:29
Όλες οι ειδήσεις

Video on Demand

Η υπηρεσία ΡΙΚFLIX δίνει την ευκαιρία στους τηλεθεατές που κατέχουν έξυπνες τηλεοράσεις οι οποίες υποστηρίζουν την εφαρμογή της υβριδικής τηλεόρασης (HbbTV) με την χρήση του κόκκινου κουμπιού -που βρίσκεται στο κάτω μέρος του τηλεκοντρολ-να μεταφέρονται σε διαδυκτιακό περιβάλλον απο όπου μπορούν να παρακολουθήσουν εταιροχρονισμένα τα προγράμματα του ΡΙΚ.

Όταν κάποιος τηλεθεατής είναι συντονισμένος στις συχνότητες τις Επίγειας Ψηφιακής Πλατφόρμας (DVB-T) του ΡΙΚ και παρακολουθεί ΡΙΚ 1 , ΡΙΚ 2 ή ΡΙΚHD και ο δέκτης του υποστηρίζει την εν λόγω εφαρμογή στο κάτω μέρος της οθόνης του θα παρουσιαστέι για λίγα δευτερόλεπτα ένα εικονίδιο που θα τον καλέι να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Πατώντας το κόκκινο κουμπί εισέρχεται στην πλατφορμα ΡΙΚFLIX. Σε περίπτωση που ο τηλεθεατής θέλει να επανέλθει στην ζωντανή ροή εκπομπής θα πρέεπι να ξαναπατήσει το κόκκινο κουμπί.